Close
Log Ind Opret Bruger

Kejsersnit erfaring

Tagget: 

 • 16 august 2022, 21:53

  Hej

  Er der mon nogle af jer der vil dele jeres erfaring med et kejsersnit?

  Jeg har selv født naturligt og er nu gravid igen, jeg overvejer sammen med min jordemoder ideen om planlagt kejsersnit pga svær graviditet og søger derfor historier fra andre som har været igennem et kejsersnit og hvordan det er gået bagefter med heling osv.

  17. august 2022 kl. 08:35

  Jeg fik planlagt kejsersnit med min datter. Jeg fejler nogle andre ting og selve indgrebet var en smule mere omstændigt fordi der skulle flere læger med. Men det gik ellers lige efter bogen. Jeg havde enormt ondt efter og man skal jo op og gå samme dag, men nøj jeg syntes de første dage var smertefulde når man skulle ud af sengen eller rejse sig. Heldigvis gik helingen da hurtigt. Jeg har efterfølgende fået en lille pølse ved arret og er fortsat her 9 år efter følelsesløs i området omkring. Dette skulle være meget normalt også.
  Der er for og imod. De fleste jeg kender har født naturligt og helt uden komplikationer, men når nu muligheden ikke var der for det, var jeg glad for mit kejsersnit. Hellere et planlagt end et akut

  17. august 2022 kl. 08:47

  Jeg fik planlagt (grundet tidligere sygdom) kejsersnit for snart 2 år siden.

  Selve operationen gik fint og hurtigt, men jeg blev lidt overrasket over, hvor ondt jeg havde bagefter. Der gik flere uger førend, at jeg kunne gå langt uden smerter. Og de første 3 uger (mener jeg), havde jeg for ondt til at kunne ligge på siden. Jeg sov på sofaen – også fordi mine mavemuskler overhovedet ikke virkede – så hvis jeg først lå på ryggen i en seng, måtte min mand komme og samle mig op 🥴

  Arret er i dag ok fint – og der er fin følelse i 😊 jeg har desværre delte mavemuskler – det kan skyldes min tidligere sygdom, rent uheld, men der er også øget risiko efter kejsersnit. Den del er jeg mest ked af..

  17. august 2022 kl. 09:39

  Jeg har fået 2 kejsersnit.

  Nr. 1 grundet UK, så det var planlagt. Det gik så fint. Jeg var oppe og gå samme dag og da min søn var 5 dage var jeg alene på shopping tur uden problemer.
  ja man har ondt, det skal der ikke herske tvivl om. Men jeg var hurtigere på benene end alle fra mødregruppen der havde født vaginalt.

  nr. 2 blev til KS grundet 9 dage med veer on/off uden fremgang.
  det gik også fint, og jeg var hurtigt på benene og kunne tage mig af baby og storebror på 2.

  17. august 2022 kl. 09:46

  Tusind tak for svar indtil videre. Det er rigtig dejligt at høre om erfaringer fra andre selvom det selvfølgelig ikke er det samme som at det går på samme måde med mig.

  Tak for jeres tid 😊

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.