Close
Log Ind Opret Bruger

Ked! Bh anbefaler skoleudsættelse

 • 21 december 2017, 10:43

  Øv.. det bliver nok lidt rodet!

  I vores børnehave går man i førskolegruppe hele det sidste år før man skal i skole. Dermed har vores søn på 5 gået på den nye stue siden sommer. I går sprang bomben uden noget forvarsel overhovedet. Børnehaven mener ikke han bliver skoleklar til sommer. Øv hvor er jeg ked af det på min søns vegne. Jeg er egetlig ikke uenig i de ting de siger.. Han er utrolig dårig til at modtage en besked og så udføre den. Han bliver afledt af det mindste. Ud over det fjoller han konstant, har svært ved at bevare koncentrationen ved samling, hvis der læses en historie. Han har svært ved at se at de andre skal vente på ham, hvis han ikke får sig gjort færdig fx med at få overtøj på før en udflugt 

  Men jeg er ked af det. Jeg håber og tror at han kan nå at udvikle sig. Hans interesse for skole, skrive, tal og så videre er på maks. Han skriver hver dag, spørger hvad der står på ting, snakker om at han skal i skole osv. Vores dreng er ret følsom og jeg ved det bliver et kæmpe knæk for ham, hvis han skal stå tilbage i børnehaven og se alle sine venner tage i skole. Det gør bare så ondt..

  Er der nogen der har oplevet det samme? Hvad gjorde i? Hvordan støttede i jeres barn? 

  Jeg ved der er 8mdr til og der kan ske så meget på de tid. Men jeg synes bare det er noget lort ?? min mand holder meget på at han ikke skal i skole før han er klar. Det synes jeg selvfølgelig heller ikke. Men det er svær for Mig at sætte mig ind i. Min mand har kæmpet meget i skolen og jeg selv har altid haft det nemt.

   

  14. oktober 2021 kl. 16:14

  Hej Momwannabe

  Ved det er et gammelt indlæg, men er meget interesseret i at høre hvad i besluttede jer for, og hvilke konsekvenser det evt. har fået (hvis nogen)?  Vi står nemlig i samme situation med vores søn lige nu.

   

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.