Close
Log Ind Opret Bruger

ked af det…

 • 27 maj 2004, 14:57

  jeg skriver lige her inde, for at komme af med nogle tanker som jeg tumler med…
  jeg havde et styrt på min cykel i mandags med min lille dreng bag på.. hvor styret ramte mig meget kraftigt i maven…. jeg begyndte derefter at bløde og havde mange smerter i maven… jeg var så ved lægen i dag for at få tjekket om der evt. var noget galt for jeg har ikke mærket liv siden i mandags og det har jeg ellers gjort i 14 dage nu… så han lyttede efter hjertelyd men kunne ikke finde nogen… så i morgen skal jeg så til scanning for at se om den lille stadig lever… jeg håber af hele mit hjerte at den lille lever for jeg tror at jeg går helt ned hvis det viser sig at den ikke gør…. men nu kan jeg bare vente og se… jeg er bare så nervøs lige nu…
  knuz pusling 18+2

  27. maj 2004 kl. 15:06

  Hvor er jeg ked af at høre det. Håber bare alt er iorden imorgen, og at den lille ikke har taget skade. De er jo ret hårdføre og ligger godt beskyttet i maven.
  Mange Tanker FM

  27. maj 2004 kl. 15:15

  Uha – det var en grim oplevelse I havde der.
  Jeg håber og ber til at der ikke er sket noget med jeres lille bebs. Jeg kan sagtens forstå din vervøsitet men mon ikke han/hun ligger godt beskyttet inde i dig.

  Dine blødninger kan komme fra at moderkagen har rykket sig lidt så nogle blodkar er blevet blotlagte, det er ufarligt men temmeligt smertefuldt. Dette skete uprovokeret for mig i uge 13 og idag har jeg den sundeste dreng på 10 uger. Det var s.. slemt og blodet dryppede ud af mig men aftog lidt efter lidt- jeg pletblødte i 3 uger derefter og var sygemeldt så jeg kunne slappe af og bevæge mig mindst muligt.
  Tag en rigtig slapper i aften og måske et lille halvt glas rødvin til at sove på. Ikke at jeg opfordre til alkohol under graviditeten men lidt til at falde i søvn på.

  Håber at du og jeres “store” dreng har det godt efter uheldet.

  Pas på dig selv og lad mig hører fra dig.
  Du kommer med i aftenbønden.

  Kæmpe knuzzer Janni

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.