Close
Log Ind Opret Bruger

Kandidat speciale om børn, leg og motorik

 • 26 februar 2021, 10:18

  Kære Min-mave brugere,

  Mit navn er Cecilie og jeg er i øjeblikket i gang med at skrive kandidat-speciale i Product Development and Innovation ved Syddansk Universitet i Odense. Sammen med min specialemakker, Henriette, er vi igang med et projekt der har fokus på leg og børns udvikling i aldersgruppen 3-6 år. Men da vi hverken selv er eller har børn i den aldersgruppe, vil vi gerne høre om de erfaringer du har gjort dig som forælder til børn i denne aldersgruppe. Vi leder derfor efter forældre med børn i alderen 3-6 år, der har lyst til at deltage i et fokusgruppeinterview hvor vi sammen kan få en snak om leg, udvikling og hvad der er sjovt når man er 3-6 år.

   

  På grund af corona situationen regner vi med at interviewet vil komme til at foregå online via Zoom indenfor de næste tre uger (uge 9, 10 og 11). 

  Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på [email protected] 

  Det vil være en stor hjælp hvis du kunne have tid og lyst til at deltage. Hvis du er frisk på at deltage kan du tilmelde dig på linket her, og så vil vi kontakte dig snarest https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=E9FXMMH6S23J

  Og selvfølgelig; hvis du har venner eller familie som du tænker passer helt perfekt på den ovenstående beskrivelse, så send dem endelig i vores retning!

  Med venlig hilsen

  Henriette Jensen og Cecilie Boye

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.