Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Ønsker graviditet Ønsker graviditet Kan man forvente samme tidl graviditetssymptomer ved hver graviditet?

Kan man forvente samme tidl graviditetssymptomer ved hver graviditet?

 • 26 juni 2022, 10:38

  Jeg havde en bio/tidl SA sidste måned.
  Har normalt en del pms symptomer hver cykel men kunne den gang mærke forskel på smerter i brysterne og maven ca 3 dage før mens mod almindelig pms.
  Kan jeg forvente at dette sker igen ved en evt ny graviditet?

  I som været gravide flere gange, har jeres tidligere symptomer været samme hver gang? 🙂

  26. juni 2022 kl. 10:45

  Nej ikke ved mig 🙂 denne her gange kunne jeg mærke niven og uro i underlivet og det har jeg aldrig kunne før. Så kan være forskellige fra graviditet til graviditet 🙂

  26. juni 2022 kl. 13:15

  Nej alle graviditer er som udgangspunkt forskellige, også dine egne.

  26. juni 2022 kl. 19:26

  Nej her anden gang var helt anderledes. Første gang havde jeg ømhed I begge bryster og kort tid efter ægløsning. Har anden gang gik der længere tid og havde menstruationlignende smerter. Havde kun ømhed I det ene bryst (;

  26. juni 2022 kl. 19:52

  Tak for jeres svar!

  Er vel som altid i det her projekt – man må vente og se. 😉

  27. juni 2022 kl. 07:25

  Ingen symptomer før 7+ i første graviditet – så kom kvalme og hovedpine (2 drenge)

  mange menssmerter i anden graviditet – troede hele tiden jeg fik min menstruation – ingen hovedpine (1 pige)

  tredje graviditet – det samme som i anden ift menssmerter.
  min kvalme kom markant tidligere i anden graviditet men har haft kvalme alle gange. (Kender ikke kønnet endnu – er 9+0)🤍

  27. juni 2022 kl. 09:29

  Har været gravid 3 gange (en mistet).
  ved min store dreng havde jeg kvalme fra uge 7 og gennem hele graviditeten. Havde ømme bryster uge 5 og det forsvandt igen.
  Ved baby vi mistede midt i graviditeten havde jeg opkast hver dag kl. 8.30 (kun den ene gang dagligt) fra uge 10-16. derudover slem bækkenløsning. Opdagede graviditeten i uge 4 pga meget tydlige blodårer på brystet. Men ellers ingen symptomer.
  ved lille pigen havde jeg ikke et eneste symptom før uge 10, hvor jeg så blev slemt ramt af kvalme og fra uge 12 opkast i stride strømme så slemt at jeg måtte sygemeldes da jeg simpelthen intet kunne holde i mig og kastede blod op til sidst. Det stod på til uge 18, så stoppede det fra dag til dag og resten af graviditeten havde jeg ingen symptomer..

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.