Close
Log Ind Opret Bruger

Kærlighed og baby-produktion

 • 28 april 2004, 08:47

  Kære alle

  Jeg synes at det er svært at få romantikken i gang på kommando (altså på ægløsningstidspunktet). Hjemme hos os gør vi det en gang inden og en gang efter ægløsning. Og det er hvad det bliver til på en måned.

  Sex er efterhånden forbundet med baby-produktion. Det virker derfor ikke så afslappet når vi er sammen. Mere som noget vi SKAL. Jeg er meget fokuseret på ægløsning og graviditet. Tænker meget på det. Jeg er sikker på at det ødelægger min lyst til at være sammen med kæresten – bare for at være sammen med ham.

  Kender i det? Og hvad kan man gøre for at få gang i romantikken igen – også uden for ægløsningsperioden?

  Lille suk fra Mokka

  28. april 2004 kl. 09:22

  Jeg kan sagtens følge hvad det er du skriver… men hvor er det synd når det ender på den måde. Måske skulle I “holde en pause” (eller bare lade som om! ;O)) og så bare fokusere lidt på jeres kærlighedsliv?

  Hjemme hos os, er det heldigvis ikke så fokuseret… selvfølgelig styrer ægløsningen en del… men det er ikke det der styrer vores sexliv.

  Jeg håber da, at I kan finde noget romantik frem i jeres forhold igen. Vi holder “kæreste-aftener” en gang om måneden… hvor vi skiftes til at “komme på date” med god mad, vin og levende lys på bordet… det er SÅ hyggeligt og vi bliver begge som nyforelskede! – måske en idé… jeg ved ikke hvad der virker hos jer!

  Jeg tror det er vigtigt at holde fast i romantikken og sexlivet… for hvordan ender det ikke når der så kommer små!?

  Pøj, pøj med det i hvert fald… find din indre romantiker frem, klæd dig lækkert på og invitér manden på “date”!!!

  kh
  Helene

  28. april 2004 kl. 09:58

  Men jeg tror også at det er rigtigt at man kan fokusere så meget på det, at man stresser kroppen så man faktisk har sværere ved at blive gravid. I mit tilfælde var der gevinst, da vi begyndte at fokusere mindre på det. Faktisk blev jeg gravid da vi havde sex 5 dage efter ÆL, så man behøver altså ikke at hoppe i kanen på bestemte dage ;o) Iøvrigt var jeg jo 100% sikker på at jeg ihvertfald ikke var blevet gravid den måned fordi vi ikke havde haft sex tæt på ÆL, så da jeg begyndte at få “tegnene” troede jeg at jeg var syg – ha ha – min læge kunne så give mig den gode nyhed, da jeg var til tjek med “mystisk mavepine” :o)

  Ellers vil jeg tilslutte mig Helenes ide med kæreste-aftener, det lyder da super :o)

  Pøj pøj med det ;o)

  KH a (T-15)

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.