Close
Log Ind Opret Bruger

Kære overvægtige piger…

 • 9 juli 2009, 12:12

  Hej med jer.

  Jeg fik sådan lyst til at skrive et indlæg til jer som kæmper med overvægt! For at sige til jer at det at tabe vægt er hårdt arbejde, men er I motiverede for det kan I sagtens komme af med de ekstra kg!

  Jeg har selv været overvægtig i det meste af mit liv. For 7 år siden besluttede jeg mig til at prøve at komme ned i vægt, på det tidspunkt vejede jeg ca.20 kg for meget, det var faktisk en spontan beslutning, men den gjorde mig top motiveret at se vægten gå ned og at være sammen med andre overvægtige. Jeg tabte 17 kg. på 3 måneder med hjælp fra vægtkonsulenterne. At tabe så meget forandrede mit liv, og jeg kan kun anbefale det! Jeg har en lidt mystisk hormonballance og havde jeg ikke tabt mig havde jeg højest sandsynligt fået PCOS.

  Jeg var meget bange for at tage på igen, og synes stadig nogle dage at jeg vejer for meget,(det gør jeg ikke, men den gamle vane hænger ved) men jeg har ikke taget på. Jeg har slet ikke lyst til fed mad mere og motion, som før i tiden var en rigtig øv-ting for mig, er blevet noget jeg har lyst til…

  Man skal være motiveret for at tabe sig, det er motoren i et godt vægttab. Vent til I bliver motiverede og find en god kur/kostomlægning som passer jer!

  Held og lykke

  Avatar
  Anonym
  9. juli 2009 kl. 20:04

   Hej Jordbær51.

  Hvor er det flot du har tabt dig så meget. Må man være så fræk og spørge hvad din start vægt var på??

   

  Jeg giver dig helt ret i at det nok er en kostomlægning som passer til den enkelte som man skal finde. Har selv været på vægtkonsulenterne, men det er aldrig lykkes mig at blive nede i vægt. 

  Hvad gør du for at holde vægten?? 

  11. juli 2009 kl. 22:53

  Hej Kymzi.

  Du må gerne spørger om min vægt! Jeg vejede 80 kg inden jeg tabte mig, jeg er 1,66 høj så min bmi var på omkring 29. Jeg havde været overvægtig hele mit liv så jeg troede det ville "hænge godt fast" på mig, men det gjorde det ikke!? Tror jeg var rigtig heldig, for jeg ved at rigtig mange har problemer med at se resultater hurtigt! I dag vejer jeg omkring 63 kg og der har jeg ikke så svært ved at holde min vægt, hvis jeg bare spiser rimelig sundt. Nogle gange prøver jeg at komme ned på omkring 60 kg. men det er helt umuligt at holde vægten der!? Jeg har en uskreven aftale med mig selv om at jeg ikke må komme op over 65 kg. og ser jeg vægten stige spiser jeg sundere en periode (typisk ved at holde mig fra kulhydrater). Jeg har da også en rimelig aktiv hverdag og prøver på at få rørt mig hver dag, men jeg er på ingen måder en sporty person.

  Jeg er sikker på det nok også skal lykkes for dig, når du finder den rigtige kur så skal det nok komme! Jeg vil dog anbefale dig at kombinere kostomlægning med motion, for jeg lagde kun kosten om og jeg tror det er sundere at dyrke motion samtidig.

  Held og lykke til dig

  Knus L

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.