Close
Log Ind Opret Bruger

Kære Mrs.Baloui

 • 9 juli 2004, 09:33

  Hej ven…
  Den Baby-lytter,må jeg lige vide lidt om…
  Og er nok mere end parat til at investere i den for disse uger jeg befinder mig i nu er meget ubehagelige,jeg kan jo ikke mærke liv endnu,min kvalme er væk,(er jo meget normalt)
  Mine bryster er ikke nær så ømme og spændte som de har været(vist også meget normalt)Får hele tiden af vide at der ikke sker noget når jeg er så langt henne,og at vi har set at den har det godt,men det sagde de også sidste år,hvor vi mistede i 17 uge..:-S
  Forsøger da hele tiden at tænke positive tanker,og hvorfor skulle ulykken ramme os en gang til altså…
  Simone havde en kanon oplevelse til nf scanning da hun endelig fandt ud af hvad der var et barn,hun kluk lo da hun så Baby Elian hoppe på hoppepuden(moderkage)Og ja hun glæder sig helt vildt og skal da også med til den næste scanning 5/8.
  Hvornår ca.kan man bruge den fra ? Vi ringes lige ved om pris og evt.fragt
  Knus Nina (13+5)

  10. juli 2004 kl. 11:08

  Jeg kan godt forstå, at du tænker meget på Baby Elian derinde!

  Bliv ved med at have i tankerne alle de gode tegn, du havde i starten af graviditeten, og at du har haft det helt anderledes denne gang!

  Jeg har lige læst på BabySams side, at de først anbefaler at bruge babylytteren fra uge 20. Jeg brugte den før – også til at “fange” spark og skvulpelyde 😉
  Babylytteren består af en “mikrofon”, som man sætter på maven og et par høretelefoner. Der er også en ekstra ledning, så man kan optage lyden.

  Du ringer bare 😉 Du har jo mit nummer på listen fra vores møder.

  Knus
  Louise

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.