Close
Log Ind Opret Bruger

Kæmper med at droppe sukkeret

 • 21 april 2021, 16:14

  Jeg har ventet på at komme i gang med fertilitetsbehandling siden start-marts. Jeg er trofast begyndt på folinsyre og fiskeolie. Jeg spiser super sundt, har BMI på 23, får masser af vand, drikker ikke, har skåret ned på kaffen…

  men IH, hvor kan jeg ikke slippe sukkertrangen! Det er lige som om, at jo mere jeg prøver, jo mere desperat bliver kroppen! Jeg kan ikke tænke, jeg kan ikke arbejde, jeg kan ikke koncentrere mig..jeg er desperat efter sukker.

  Jeg falder i flere gange om ugen og kværner en mega plade chokolade eller pose vingummi (eller begge dele)… med den effekt, at mit inulinniveau jo bare flyver op og ned i en uendelighed, og trangen bare bliver større, og de negative konsekvenser af at prøve at lade være (hovedpine, træthed, irritation) bliver værre… hjæææælp!

  Hilsen en, der så gerne vil gøre sin krop til et dejligt sted at bo…

  22. april 2021 kl. 06:31

  Hvad med selv at gå i køkkenet evt? Der findes utallige af opskrifter på lækre snacks, kager, slik uden sukker og med et fornuftigt indhold 🙂

  Eller købe sukkerfrit? 🙂

   

  22. april 2021 kl. 12:38

  Jamen du har så ret! Hvis bare det var så nemt 🙂

  Jeg er desværre virkelig overfølsom overfor kunstige sødemidler, så det er bare så svært og bliver hurtigt kedeligt/dybt besværligt at finde alternativer. Men det er ikke engang det, jeg er meget påpasselig med hvad jeg spiser og har ikke normalt noget problem med at undgå slik, men i denne her periode er det rent psykologisk. Jeg kan have en hel gulerodskage hjemme i køleskabet og stadig “panikkøbe” en plade Ritter Sport, fordi…ja, jeg ved det ikke! Angst? Og så bliver det jo en reel afhængighed, fordi sukker = hjerne-narkotika. Puha altså. Godt jeg ikke er ryger.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.