Close
Log Ind Opret Bruger

Andre med kæmpe appetit ?

 • 24 juni 2011, 20:01

  Hej piger. Jeg har altid spist store portioner, og spiser specielt en del når jeg tuller rundt herhjemme…. Men men når jeg ammer bliver jeg altså lige en tand ekstra sulten…
  For at give en ide, kan jeg nemt spise 4 rundtommer (staves??) til frokost, og stadig tage en lille snack.. Jeg vil jo gerne tabe mig, så prøver at spise ting der mætter.. Brød med kerner, gulerødder o.lign.

  Hvad gør I andre ?? Nogle gode råd til ting der mætter ? Ved at hvis jeg i en periode kan spise mindre, bliver min mavesæk jo også mindre, og dermed også sulten.. 

  25. januar 2022 kl. 23:02

  Hej,

  Mad der mætter er de gode og grove kulhydrater. Det er fx fuldkorns produkter og/eller grove grønsager som rodfrugter og kål. Jeg spiser selv rigtigt mange små måltider og så spiser jeg til jeg er 80% mæt, så jeg ikke føler mig proppet men heller ikke sulten. Det giver mig ekstra energi og jeg tror også min mavesæk er blevet mindre efter alle de små måltider. Jeg sørger især for at undgå sukker. Det gør mig bare sur og træt. Men det har jeg heller ikke lyst til længere. Det gode fedt er også vigtigt for kroppen, fx ligesom mayonnaise, nødder og avokado. Rugbrød med tomat, avokado og æg med mayo. Der er super lækkert. Salater med avokado, frugt som æbler og nødder er også super lækkert. Eller fuldkorns boller med en fedtfattig pølse på eller grønsags stænger i humus er også godt. Jeg håber det gav lidt inspiration:)

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.