Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora De kreative forældre Madklubben Jordens LETTESTE chokoladekage bunde. (Både lavet enkelvis og som én stor kage.)

Jordens LETTESTE chokoladekage bunde. (Både lavet enkelvis og som én stor kage.)

  • 8 februar 2012, 11:33

    en fredag aften lagde sammen og pyntede om lørdagen og spiste den søndag eftermiddag….og rester mandag aften, og det var super

    8. februar 2012 kl. 11:51

     Ja, regner også med at orden det meste fredag, så kan jeg evt bage dem imorgen;-) 

    8. februar 2012 kl. 14:33

    Jeg har nemlig en opskrift på bunde jeg bruger, men når de er bagt og afkølet, krymper de 1-1½ cm i diameter, og der irritere mig rigtig meget når man skal bruge springformen til og smøre op i.

    1. marts 2012 kl. 11:11

    Kan man fryse dem ned 2 uger inden man skal bruge dem??

    7. marts 2012 kl. 12:15

    Der varmede vi først sukkeret lidt i ovnen. Ikke så det smelter, men bare lige varmet – det gør at det bedre emulgerer, altså kan piskes sammen.

    Dernæst, når i skal have mel (og kakao) i, så sigt det i med en si. Det gør at der slet ikke kommer klumper i og i skal ikke røre så lang tid. Gør det nænsomt, så luften ikke bliver banket ud.

    Bare et par tips fra en (desværre) konditordrop-out pga. eksem :(.

    – Rikke 🙂

    7. marts 2012 kl. 15:45

    Jeg bruger altid denne opskrift, og kan som alle andre bekræfte at de er fantastiske..

    I den opskrift jeg fandt i sin tid på disse bunde, står der at man skal sigte mel/vaniliesukker eller mel/kakao i som Metina også skriver.. Derudover står der at det skal røres forsigtigt sammen med en metalske, for ikke at slå luften ud af.. Jeg har aldrig turde bruge en almindelig grydeske eller andet, så ved ikke om det har den store effekt med metalskeen, men de bliver ihvertfald fantastiske sådan.. Har både lavet dem enkeltvis og som en stor der så skæres ud i 3..

    Dejen er også så dejlig luftig og flyder ikke ud, så man kan tegne cirkler/hjerter eller hva man nu lige kan finde på, på en bageplade med bagepapir og så "smøre" dejen ud direkte på bagepapiret.. 

    30. marts 2012 kl. 13:45

    Har lige lavet disse bunde! Dejen virker LÆKKER!

    Glæder mig til resultatet, endnu et godt tip er at alle ingredienserne skal have samme temeratur! Det betyder at det fremmer resultatet hvis æggene er stue temp.

    8. april 2012 kl. 21:09

    Jeg har i dag lavet disse af flere omgange. Og jeg må sige at det virkelig er nemt. Den første jeg lavede var en portion i en bradepande og gav den 15 min som der står, det var perfekt. Næste omgang lavede jeg en portion som jeg kom i en springform, det hele på en gang, som jeg så ville dele til tre bunde. Det kan ikke anbefales, jeg synes i hvert fald den var meget svær at få skåret igennem, netop fordi den er så luftig, tror det er nemmere med en mere bastant kage. Så jeg vil til en hver tid lave hver bund seperat.

    Forretsen så sigtede jeg mel og kakao i og rørte det i med en metal-hulske, da det er den største metalske jeg har. Dette gjorde jeg kun ved den bund jeg lige har taget ud af ovnen (endnu en bradepande fuld) og det ser faktisk ud til at den er højere end den første jeg lavede, så måske det er pga. hullerne?

    Anyway tak for at dele, jeg tror aldrig jeg laver andre 😀

    23. maj 2012 kl. 22:31

    Er det til at få den op af bradepanden uden at den går i stykker?
    Bruger i bagepapir der?

    23. maj 2012 kl. 22:34

    Vil lave en med tre bunde.
    Og så have tobleronecreme og hindbærcreme i?

    Men er en portion af hver nok, eller skal der dobles op for at der er nok?

    3. juni 2012 kl. 13:28

    Slet ingen det kan hjælpe her?

    14. januar 2013 kl. 12:27

    skrev:

     

    Det ser super gode ud.. Men smager de meget af chokolade? For de ser meget lyse ud.. Har nemlig altid lave en anden opskrift jeg har på chokolade bunde, men er friskt på noget nyt. Dem jeg plejer at lave bliver nemlig meget mørke af chokoladen…

    28. juni 2017 kl. 14:42

    kan man ikke bare bage den over en om gang også skære den i tre lage

    15. oktober 2017 kl. 09:16

    Hej. 

    Har netop lavet emne opskrift men syntes den klistre med ovenpå, har jeg lavet en fejl????????????? eller går det væk når den er helt kold????

    20. oktober 2017 kl. 20:09

    De ser rigtig lækre ud! Jeg har haft selv haft bedst succes med at bage lagkagebunde i et lag af gangen. Synes der er meget sværere at skære dem over bagefter.

    Hvad er jeres erfaring?

    Viser 15 indlæg - 16 til 30 (af 31 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.