Jordens LETTESTE chokoladekage bunde. (Både lavet enkelvis og som én stor kage.)
-
8 februar 2012, 11:33
en fredag aften lagde sammen og pyntede om lørdagen og spiste den søndag eftermiddag….og rester mandag aften, og det var super
7. marts 2012 kl. 12:15Der varmede vi først sukkeret lidt i ovnen. Ikke så det smelter, men bare lige varmet – det gør at det bedre emulgerer, altså kan piskes sammen.
Dernæst, når i skal have mel (og kakao) i, så sigt det i med en si. Det gør at der slet ikke kommer klumper i og i skal ikke røre så lang tid. Gør det nænsomt, så luften ikke bliver banket ud.
Bare et par tips fra en (desværre) konditordrop-out pga. eksem :(.
– Rikke 🙂
7. marts 2012 kl. 15:45Jeg bruger altid denne opskrift, og kan som alle andre bekræfte at de er fantastiske..
I den opskrift jeg fandt i sin tid på disse bunde, står der at man skal sigte mel/vaniliesukker eller mel/kakao i som Metina også skriver.. Derudover står der at det skal røres forsigtigt sammen med en metalske, for ikke at slå luften ud af.. Jeg har aldrig turde bruge en almindelig grydeske eller andet, så ved ikke om det har den store effekt med metalskeen, men de bliver ihvertfald fantastiske sådan.. Har både lavet dem enkeltvis og som en stor der så skæres ud i 3..
Dejen er også så dejlig luftig og flyder ikke ud, så man kan tegne cirkler/hjerter eller hva man nu lige kan finde på, på en bageplade med bagepapir og så "smøre" dejen ud direkte på bagepapiret..
8. april 2012 kl. 21:09Jeg har i dag lavet disse af flere omgange. Og jeg må sige at det virkelig er nemt. Den første jeg lavede var en portion i en bradepande og gav den 15 min som der står, det var perfekt. Næste omgang lavede jeg en portion som jeg kom i en springform, det hele på en gang, som jeg så ville dele til tre bunde. Det kan ikke anbefales, jeg synes i hvert fald den var meget svær at få skåret igennem, netop fordi den er så luftig, tror det er nemmere med en mere bastant kage. Så jeg vil til en hver tid lave hver bund seperat.
Forretsen så sigtede jeg mel og kakao i og rørte det i med en metal-hulske, da det er den største metalske jeg har. Dette gjorde jeg kun ved den bund jeg lige har taget ud af ovnen (endnu en bradepande fuld) og det ser faktisk ud til at den er højere end den første jeg lavede, så måske det er pga. hullerne?
Anyway tak for at dele, jeg tror aldrig jeg laver andre 😀
- Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
-
Gaveideer til børnedåb
Skal du til barnedåb? Se vores ønskeliste med de bedste gaveideer til barnedåb.Kirke barnedåb mindekasse
299,00 kr.Moulin Roty gyngehest
1399,00 kr.Dyr fra Green Rubber Toys
499,95 kr.Gamcha Uro
329,95 kr.-
Graviditetsmails
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten Debatter
- At miste
- Baby (0-12 mån)
- Babysitting
- Børn (1+ år)
- De kreative forældre
- Debatter opdelt efter landsdele
- Familie
- Fertilitetsbehandling
- Forældregrupper
- Fødslen
- Generelle debatter
- Gravid
- Iværksætternes klub
- Køb og salg
- Lukkede grupper – Blandet
- MM taberklubben
- Om Min-mave
- Ønsker graviditet
- Terminsgrupper
- Vi har BRUG for rene linjer!
-
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Ja tak, tilmeld mig Min-Mave.dks ugentlige Nyhedsbrev.
Jeg tilmelder mig også Blognyhedsbrevet samt Særnyhedsbrev, der begge udsendes i ny og næ. Nyhedsbrevet omhandler bl.a. graviditet, familieliv, relevante og nye artikler, samfundsdebatter og konkurrencer. Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.
- Der er ingen kommende begivenheder.