Close
Log Ind Opret Bruger

Hvad med jer…? Og NY :-)

 • 12 marts 2004, 21:11

  Hej…Vil meget gerne være med her på “slanke-siden”, hvis det er muligt…
  Ved ikke om man bare kan brase ind sådan her, men nu prøver jeg!
  Jeg startede sidst i Januar hos vægtkonsulenterne, og har indtil nu tabt 5½ kg. Det går meget op og ned, da de tilbagevendende baby-skuffelser tager meget energi. Sidst blev vores påbegyndte IUI aflyst pga. for mange æg (overstimulation)og vægten har jo set ud derefter…Dette var i tirsdags, d.9/3, så må jo også lige gi’ det en chance til at falde ned!
  Men hvad med jer andre…Synes i også det er sådan en rutsjebane med 14 dages topmotivation og 14 dages “jeg skal jo alligevel til at være tyk nu… !!” det ville være dejligt at høre jeres erfaringer med vægttabet,-presset og følelserne forbundet med…Skal tabe ialt 27 kg for at nå ned på 65…

  13. marts 2004 kl. 09:42

  hej \”hope2004\”

  Velkommen her på siden – og selvfølgelig må du brase ind. Jeg startede selv på vægtkonsulenterne i Januar og har indtil videre tabt 8 kg. Jeg mangler omkring 17 kg endnu, men har ikke fået fastsat min idealvægt.
  Jeg kan godt nikke genkendende til dine rutsjeture – lige nu har jeg dog lidt mere ro på. Efter 4 års venten, lykkedes det endelig at blive gravid og gennemføre en graviditet (tidl. miss.ab.). I sommers fødte jeg jordens lækreste dreng 😉
  Men de 4 år forinden…..det var ikke ret sjovt, når man nu så gerne ville have et barn. Egentlig havde jeg nok (næsten) opgivet at blive gravid – jeg forsøgte i hvertfald på at fokusere på noget andet. Jeg startede på DDV (for blev jeg gravid – ville jeg være \”slank gravid\”), kvittede smøgerne, skar ned på kaffen, begyndte at træne i fitness center…17 kg smuttede da af…..og pludselig var jeg gravid. Det kom så meget bag på mig…da vi jo ikke havde \”prøvet\” (du ved hvis hvad jeg mener!!)……!!!
  Det jeg ville sige var….fortsæt hos DDV – lav dine egne mål omkring dit vægttab. Nu er det ikke min mening at fornærme nogen overhovedet. Men jeg havde det selv sådan – at det da ville være fedt hvis folk kunne se jeg var GRAVID i 25. uge og ikke bare \”småfed\”. Det var min motivation og det lykkedes mig. Du kan også gøre det…vi må støtte hinanden herinde.
  Pyhhh…langt det blev.
  God weekend, kh Gitte

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.