Close
Log Ind Opret Bruger

ja… øv… så jeg os “en med PCO”

 • 11 december 2006, 16:46

  Halløj
  Ja er netop kommet hjem fra gyn. jeg havde uden tvivl PCO og manden ikke særlig stor levende befolkning af soldater! SUK (ked)

  Beskeden lød endvidere at vi til næste gang skulle; Manden holde op med at ryge og dyrke mere motion og jeg tabe mig mellem 8- 13 kg samt dyrke mere motion.

  Det virker håndgribeligt, men seriøs, også en total iskold spand vand i hovedet. Havde det lidt på fornemmelsen, at jeg havde PCO, men jeg får bare ingen hjælp! Havde selv forventet/troet, at jeg kunne få en kostvejleder, mere støtte end blot “TAB DIG”. griner ja hun sagde sågar – “du må starte på vægtvogterne som kosthjælp, det godt!” WHAT ahr ikke min “stil” hvis man kan kalde det. skulderklap for hver kg samt et klistermærke udformet som en stjerne og dem der ikke klare sig så godt, øv øv til jer :-S

  smile sorry det sure opstød, men ja i plejer og ku ligge øre til lidt af hvert ;O)

  Kram

  p.s. ja må jo indrømme en penneven med en PCO ville ikke være af vejen, nok mere dén støtte jeg søger, nogen interesseret?!

  Avatar
  Anonym
  12. december 2006 kl. 00:37

  Hei cbc1982 !

  Ja det er en ret kedelig besked at få, har selv prøvet det for ca. 2 år siden nu, må det være. Jeg har det så bare i en mild grad, og fik ikke andet at vide end at jeg skulle komme igen, når jeg ville være gravid.

  Men nu har jeg altså termin i næste måned, så lykkes det kan det ihvertfald selvom ar man har PCO… Vi har så til gengæld heller ikk vidst, hvordan det så ud med kærestens soldater.

  Jeg syns at i skal tro og håbe på at det sagtens kan lade sig gøre, at blive gravid trods PCOen… Der er så mange der får den besked, og så bliver gravid alligevel. Det tog mig et halvt år at blive gravid, fra jeg smed p – pillerne.

  Du er mere end velkommen til at skrive til mig her inde, hvis du har lyst… så kan jeg evt. også fortælle lidt mere om mit mens & PCO forløb, som ikk har været helt udramatisk.

  Patricks mor (hej)

  Ellers vil jeg bare sige hold humøret oppe.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.