Close
Log Ind Opret Bruger

IVF 6 ÆU og 6 ÆO – Savner positive historier

 • 26 maj 2023, 14:07

  Er der nogen der har nogle positive erfaringer hvor I endelig blev gravide?

   

  Vi har 2 børn fra den naturlige vej.. pludselig 5 biokemiske aborter og en højre lukket æggeleder efter 2 x kejsersnit..

  Startede IVF februar 2022 og har derfra haft 6 ægudtag og 6 ægoplægninger..

  Meget få æg ud fra mellem 1-8 æg… har fået dyrket til blastocyst stadiet ved 5 udtag, kun 1 gang var der succes med graviditet, som endte i MA uge 14.. og kun 1 gang hvor vi havde 2 til frys, men den ene klarede ikke optøning og den anden blev lagt op, men blev ikke til en graviditet..

  Har fået negativ blodprøve i dag efter første forsøg ICSI med 5-dages blasto der var lavet assisted hatching på..

  Jeg er FYLDT OP af frustrationer og sorg.. jeg føler man kæmper en kamp.. og nu har vi 1 forsøg tilbage og jeg har mistet modet fuldstændigt..

  Er der nogen der kan være så søde at give lidt håb eller idéer til at øge vores sidste chance? 😢

  26. maj 2023 kl. 14:18

  Åh, hvor lyder det hårdt! Føler med dig ♥️

  Jeg kan slet ikke sammenlignes, men efter to forgæves oplægninger (ud af fire mulige) er jeg begyndt at drikke brændenælde-te, da jeg kun har hørt positivt om det. (Det skulle styrke slimhinden, så ægget bedre sidder fast.)

  Måske er det et forsøg værd at drikke det? Det kan i hvert fald ikke skade at prøve. 🙂

  27. maj 2023 kl. 16:02

  Jeg vil da give det et skud, har lige købt det i dag, så tak for input 😊

  27. maj 2023 kl. 16:28

  Sammen med brændenælde te vil jeg anbefale womankind te fra pukka 🌸 jeg har ingen erfaring med behandling, men jeg drak begge dele denne gang jeg blev gravid og det er den første ud af 5 graviditeter vi har set hjerteblink 🙏🏻 krydser for jeres sidste forsøg bliver til den baby i får i armene 🤞🏻🌸

  28. maj 2023 kl. 05:48

  Jeg blev gravid med min søn i 6 æo efter 2 år i behandling. Jeg blev gravid i andet forsøg som var et fryseæg men mistede i uge 11 grundet en blodansamling i livmoderen.

  Og nr 2 tog 5 ægoplægninger, dog ingen aborter så det tog os “kun”8 måneder at blive gravid med lillebror.

  Det skal siges jeg har hver gang haft fine æg som udviklede sig til blastocyster, og har i hvert forsøg haft mellem 1-3 æg på frys. Jeg blev bare ikke gravid. For mig har opskriften begge gange  været oplægning af  2 2-dages æg.

  Jeg er  et bevis på at selvom det ikke lykkes i 1,2 eller 3 forsøg, så er der stadig håb🙏🏻

  29. maj 2023 kl. 16:45

  simse92: tak for de søde tanker 🙏🏻☺️

  mortiltodejligedrenge: Det var også mange forsøg før det lykkedes, men dejligt at det endte godt 😊 Jeg håber den er der denne gang.. er så nervøs for at det ender galt igen.. Måske det kan virke hvis det “kun” er et 2-dages embryon 🙏🏻 Stresser så meget over at det måske er sidste forsøg..

  29. maj 2023 kl. 18:58

  Jeg kan desværre ikke bidrage med en positiv historie, da jeg selv står i lidt samme situation. Har haft 6 ægoplægninger uden succes – kun en enkelt bio. Jeg havde to på frys fra udtagning i 2020, og resten er så fra to ægudtagninger i år.

  Jeg er også helt modløs og nervøs for, at vi aldrig får nummer 2. Jeg har pause fra behandling denne måned, men har fået lavet priming, som forhåbentlig kan hjælpe næste måned. Er også startet op på akupunktur, som jeg allerede føler har en positiv effekt.

  Krydser for, at det lykkedes for os begge næste gang 🤞


  @mortiltodejligedrenge
  , det er rigtig interessant det med 2 dages æg. Min datter fra 2020 lykkedes i første icsi forsøg med et 3 dages æg. Dengang var det ikke kutyme med 5 dages blasto (hvert fald ikke der, hvor jeg gik). Men nu virker det til at være det, de foretrækker, men jeg har også mistænkt at 5. dagen ikke fungerer for min krop. Har overvejet at spørge om at få op på 3. dagen. Sagde lægen noget om for/imod tidligere oplægning til jer?

  29. maj 2023 kl. 20:03

  @sommefugl91 nu er det snart 4 år siden jeg blev gravid med den yngste, men som jeg husker det, ville de som udgangspunkt altid lægge 2 dages æg op, da de havde gode erfaringer med at æggene havde det bedst med i deres naturlig miljø frem for laboratoriet.
  Og at æggene hvis udvikling måske ville gå i stå i laboratoriet, godt kunne udvikle sig til raske embryoer i livmoderen. Jeg ved selvfølgelig ikke om der var det som gjorde udslaget, men jeg synes det er lidt påfaldende at ud af 11 æo, kun de 2 hvor jeg fik 2 dages æg lagt op, endte med en baby..

   

   

  29. maj 2023 kl. 22:14

  Det er så hårdt når det ikke vil lykkes.

  Min ældste kom i første ICSI forsøg, men nr 2 krævede 6 eller 7 æu og 5 eller 6 æo. Vi fik aldrig æg på frys og den ene gang var der heller ikke æg til oplægning. De andre gange en blastocyst.Første forsøg endte i en ma i uge  7.

  Vi gjorde ikke som sådan ikke noget anderledes da det lykkedes. Jeg fik generelt pænere blastocyater med et hormon frem for andre, og det brugte vi da jeg blev gravid. Jeg tror mest det var uheld de mange forsøg der ikke virkede og så held da det lykkedes.

  Jeg håber det lykkes for jer snart.

  1. juni 2023 kl. 22:18

  Havde du inden det været i behandling. Hvor længe havde i prøvet

  1. juni 2023 kl. 22:19

  Det var til simse92

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.