Close
Log Ind Opret Bruger

2. IUI

 • 10 februar 2007, 10:14

  (hej)

  Jeg var inde og blive insermineret i torsdags, og det gik fint. Jeg havde et æg på 21 mm, fin slimhinde på 8mm og 10 mill haletudser – så håber den er der denne gang.

  Om aftenen + igår hyggede vi os så, for at give det en ekstra chance + det er lidt sjovere og mere hyggeligt at være sammen rigtigt.

  Nu har jeg så en stikken i højre side (ægget sad i højre side) – det begyndt så småt i går formiddags, og det var der ikke sidste gang. Hvad kan det være? Har I prøvet det?

  Puha der bare så længe til man kan teste – 14 dage føles som uendelighed.

  God weekend

  (kram) Chivas

  Avatar
  Anonym
  11. februar 2007 kl. 12:09

  Hej Chivas

  Jeg blev insemineret for første gang her i mandags d. 5 feb og hele ugen efter har jeg haft ømhed omkring æggestokkene og generel rumlen i maven. Jeg synes faktisk det sved lidt at få sæden ind og også efterfølgende. Jeg havde to flotte store æg på vej, god tyk slimhinde og min kæreste leverede hele 26 mio supersvømmere, så det er svært ikke at glæde sig på forhånd til hvem ved….måske tvillinger???? ;).

  Ligesom jer hyggede vi os også dagen efter, for ligesom at øge chancerne. I går var jeg meget oppustet, men det er ligesom væk nu. Jeg kan dog stadig mærke min højre æggestok. Jeg tror nu mest det er eftervirkninger fra den ægløsende sprøjte jeg tog sidste søndag. Jeg har også læst et sted at den rumlen man kan mærke i maven er når noget af væsken løber ned i bughulen, så jeg tør ikke håbe for meget på graviditetssymptomer endnu :s

  Jeg skal først have blodprøve d. 21. feb og det er en EVIGHED at vente på. Men jeg har besluttet at være standhaftig og ikke teste på forhånd.

  Vi må vente sammen – i utålmodighed;)

  Hilsen fra Tusnelda (kram)

  12. februar 2007 kl. 13:30

  Jeg skal igang med 3. IUI her om noget tid – er på Perlutex nu, fordi min mens. ikke ville komme efter sidste ÆL + inseminering. Mærkeligt, fordi cyklus er jo ellers styret af sygehuset…. Så træls at der skal gå yderlgiere 10 dage med Perlutex – ellers var vi igang nu igen 🙁 Men det med stikken i højre side, det har jeg on/off hele tiden, så tror ikke man kan tage det som et graviditetssymptom.

  Mit råd er at prøve at arbejde med ikke at tænke over symptomer – i hvert fald ikke før der er 2-3 dage til du skal teste (det kommer helt af sig selv 😉 ) fordi ellers blir tiden endnu længere. Det er den erfaring jeg har gjort mig, og det hjalp faktisk sidst. Men de sidste dage op til er vist en umulighed ikke at tænke på det. Det er så hårdt at gå og vente og vente…. det prøver vi hele tiden i dette forløb.

  Jeg håber det allerbedste for dig 🙂

  Knus Musvitten (kram)

   

  Avatar
  Anonym
  13. februar 2007 kl. 13:45

  I dag er det 9 dage siden min første IUI og den der murren i maven er næsten forsvundet. Jeg er heller ikke helt så oppustet, som jeg var de forrige 4-5 dage og det er rart.

  Jeg tror reaktionen fra ægløsningssprøjten er ved at aftage, så de næste symptomer der kommer, må gerne skyldes at en spire har sat sig fast (jubii).

  Hvordan har du det?

  (kram) fra tusnelda

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.