Close
Log Ind Opret Bruger

Iskiassmerter tidligt i graviditeten.

 • Avatar
  Anonym
  7 oktober 2014, 20:31

  Hejsa.

  Jeg ville høre om der er andre, der oplevede at få iskiassmerter tidligt i graviditeten? 

  Jeg er selv 13+0 i dag, og startede med at få, hvad jeg selv tror er iskiassmerter, for et par uger siden. Det startede med at jeg fik ondt i venstre balle, når jeg kom hjem efter en travl dag på mit job. Men her den sidste uges tid, har det bredt sig til begge sider, og jeg kan få de her skrækkelige jag, uden nogen form for "provokation". Det føles som om, at jeg bliver stukket med en syl i ballen/lænden, og smerten strækker sig ned i baglåret.. Det har været så slemt, at jeg har måtte melde mig syg fra arbejde, fordi jeg simpelthen ikke har kunnet løfte benet, for at få bukser på, uden at få vanvittig ondt.

  Jeg har bestilt tid ved lægen i morgen, og håber på at en evt. henvisning til en fysioterapeut kan afhjælpe det.

   

  Jeg søger dog lidt nogle andre, der har oplevet noget lignende, og nogle svar på om de fik afhjulpet deres problemer.. Jeg synes i hvertfald der er lang tid til termin, hvis jeg skal gå og have så ondt indtil.. 

   

  Beklager for det lidt lange indlæg.. smiley

   

  Mvh Ki

  Avatar
  Anonym
  7. oktober 2014 kl. 20:45

  Jeg var nok en måneds tid længere henne end dig, da jeg begyndte at få samme typer smerter, som du beskriver. 

  Jeg gik indtil det andet regelmæssige lægebesøg (uge 24) før jeg fik en henvisning til fysioterapi. Det var dumt, for jeg oplevede, at fysioterapi havde en rigtig god og ret hurtig effekt. Så jeg burde have reageret lidt før.

   

  Jeg fik 2 behandlinger om ugen de første to uger, og derefter var jeg af sted 1 gang om ugen i en måneds tid. Efterfølgende har jeg været der nogle få gange, hvis jeg har oplevet at det gjorde ekstra ondt igen i et par dage. 

   

  Jeg fik massage hos fysioterapeuten og samtidig fik jeg nogle lette styrke- og afspændingsøvelser, som jeg skulle lave derhjemme. Og det var altså rigtig effektivt. 

  Så jeg håber for dig, at du også kan have gavn af det. Og super at du allerede reagerer på det nu, så du forhåbentlig kan tage det lidt i opløbet. 

  Avatar
  bvk
  7. oktober 2014 kl. 20:56

  Det var mit første tegn på graviditet i begge  mine graviditeter. .. jeg havde perioder,  hvor jeg næsten ikke kunne gå,  men begge gange stoppede det omkring uge 20…

  Min lægge forklarede det med at leddene bliver blødere,  så man i kortere eller længere perioder  har noget der trygge. ..

   

  Men træls er  det!  Jeg håber du snart er  ovre det ☺

  Avatar
  Anonym
  7. oktober 2014 kl. 21:03

  Tusind tak for svar begge 2.. smiley

  I kan ikke forestille Jer, hvor lettet jeg er over at høre, at der kan gøres noget ved det, og at det forhåbentligt går i sig selv (og forhåbentlig inden alt for længe).. 

   

  Jeg må tale for, at jeg bliver henvist til en fysioterapeut i morgen, og så vil jeg krydse alt, hvad krydses kan, for at det går i sig selv snarest..

   surprise

  7. oktober 2014 kl. 21:32

  Mit kom omkring uge 20! En aften sad jeg på toilettet og overvejede helt alvorligt at blive siddende til min kæreste kom hjem 😉 (kl var 20 og han kom hjem kl 23;)) jeg fik afvide svømning kunne hjælp

  Avatar
  Anonym
  8. oktober 2014 kl. 11:46

  Haha Haha.. mail

  Du må undskylde at jeg griner af dig, men det er altså lidt sjovt.. Forleden dag gik jeg i seng med det ene bukseben på.. Det gjorde vanvittigt ondt, da jeg skulle løfte mit venstre ben, for at trække dem af, så gav simpelthen op.. Min kæreste var på arbejde og kom først hjem om morgenen, så fik først trukket dem af, med hans hjælp morgenen efter.. De mænd må godt nok tænke, at vi er nogle sørgelige sjæle.. 

  8. oktober 2014 kl. 12:31

  Jeg fik det da jeg var 5-6 uger henne. Men besøg hos fys og masser af øvelser har hjulpet så det er ikke helt så slemt mere (er 15+5 nu)

  8. oktober 2014 kl. 12:38

  Jeg har også svære smerter i ballen men det vehøver altså ikke være iskias. Jeg er idag 12+1 og har været deltidssygmeldt i 2 uger og siden iandags fuldtid. Jeg har begyndende bækkenløsning i 2 led og det jeg troede var iskiassmerter kommer fra en nerve som er overbelastet pga mit korsben. Mine ledbånd har givet sig for meget så intet holder bækkenet på plads. Se at få en henv. til fys. Min fys har givet mig øvelser 2 gange om dagen, og håber på jeg kan arbejde ugen om 6 uger.

  Avatar
  Anonym
  8. oktober 2014 kl. 22:11

  Jeg har været et smut forbi lægen i dag, som desværre også mente at det kunne være begyndende bækkenløsning.. Jeg blev tilbudt en sygemeldinger, som jeg takkede nej til.. Jeg har ikke lyst at gå hjemme, for jeg ville simpelthen kede mig halvt ihjel.. Har i stedet fået en henvisning til en fysioterapeut, og har efterfølgende talt med min leder, som simpelthen er så fantastisk.. Jeg kan få gratis fysioterapi igennem mit arbejde, og jeg skal bare melde mig syg pga. graviditetskomplikationer, når jeg har brug for det.. 

  Jeg har selvfølgelig planer om, at reagere såfremt der ikke sker bedring, eller i værste fald en forværring af smerterne.. 

   

  Men tusind tak til Jer allesammen for så gode svar og tak fordi at I ville dele Jeres erfaringer..

  Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.