Close
Log Ind Opret Bruger

inseminering2

 • 4 november 2007, 15:33

  Jeg skrev for nogel måneder siden et indlæg om hvordan vi (mig og min mand) havde prøvet i over et år at blive gravide, og at vores primere problem var manglende udløsning under samleje. Da der var et halvt års ventetid på behandling spurgte jeg om nogle viste om man kan gøre det selv. Jeg blev rådet til at vente på lægelig behandling MEN……

  Nu er der sket følgende: For en måneds tid siden var jeg ved min egen læge omkring et andet problem, og så spurgte jeg til det. Altså om der ikke var noget man kunne gøre selv, han kiggede på mig og sagde” hvor havde jeg dog mine tanker sidst i var her” og så gav han mig en bunke engangsspøjter, med besked om at jeg altid kunne komme og få flere.

  Næste gang jeg nærmede mig æl, fik jeg en sprøjte fra min mand hver aften i en uge (fra dag 12 til dag 18) og nu er jeg gravid, så det virkede i første forsøg.

  Hvis nogle har samme problem og vil prøve, så kan man finde nogle gode artikler om det på internettet ved bare at google på ordet insemination. Sprøjter kan købes på apoteket. For at optimere chancerne, kan jeg anbefale to ting: 1: at man har sex lige inden (så virker det også mere naturligt), og at man lige bagefter ser om man kan få en eller anden form for orgasme ( uden at få noget ind i sig selvfølgelig) 2: at man gør det i forbindelse med at man går i seng, så man ligger ned i nogle timer bagefter

  Alt det her lyder måske ikke så romantisk, men vi var kun os to om det, og kunne holde om hinanden og nusse bagefter. Jeg tror i hvert fald at det var hyggeligere end at tage på hospitalet og få det gjordt, desuden er jeg glad for ikke at skulle til at tage hormoner i forbindelse med det, som jeg sikkert ville være nød til på hospitalet.

  Alt det her var en lang smøre, men jeg håber at hvis der er andre i en lign. situation, at de så kan bruge det her til noget.

  hilsen Ester

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.