Close
Log Ind Opret Bruger

inseminering?

 • 18 september 2007, 10:08

  Hej allesamen

  Jeg er ny her på siden og har brug for hjælp!!! ( syns iøvrigt det er en rigtig god ide med denne her side 🙂

  Jeg har prøvet at blive gravid i ca 1 1/2 år og havde en abort i 6 uge her i sommers. Vores problem er lille (formentlig) men møgirritetende. Min mand får nemlig meget sjældent udløsning når vi har sex. Det er på sin vis ikke skidt, da jeg får al den fornøjelse jeg kan drømme om, men det er meget meget upraktisk når man vil have børn. ( Hvis i syntes det er træls når i for mens igen, så prøv og forstil jer hvor træls det er når man igen på forhånd ved at det kommer, fordi man umuligt kan være blevet gravid)

  I den tid vi har prøvet, er han kommet 5 gange omkring den tid hvor jeg har æl, så det at jeg faktisk blev gravid, tyder på at vi begge er sunde og raske. Vi var nede og snakke med vores læge, og han gav os en henvisning, nu er problemet bare at der er op til 6 måneders ventetid,:( og det er meget lang tid…….

  Så jeg vil høre om der er nogle af jer der ved hvordan man inseminere sig selv? eller har en ide til det? Hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Det kan selvfølgelig ikke være så effektiv som på klinikken, men jeg er ved at være så træt af dette her, at bare en lille bitte chance er bedere end ingen…..

   

   

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.