Close
Log Ind Opret Bruger

Insemination eller IVF

 • 9 april 2024, 11:26

  Hej allesammen.

  Jeg er i tvivl om min behandling.

  Jeg behandles insemination. Men min æg bliver mange, så skal aflyses.

  Nu tænker jeg om at jeg gå videre til IVF, ikke insermination mere.
  Men giver det mening?

   

  Jeg mener, at selvfølgelig chancen bliver mere med IVF, men hvis jeg “skip” insermination, vil jeg miste min ret til resten af insermination behandling. Synes I at det giver mening?

  Jeg er også lidt tvivl om at de tjekker ikke så mange ting. Kun min mands sæd og min blod. Skal de også tjekke om min ægs vej gå gennem eller ikke?

  Hvad med jeres erfaringer?

   

  vh

  9. april 2024 kl. 12:19

  Hej @tane ☺️

  Jeg har stået i samme situation som dig. Fik først to insemineringer uden held, det tredje blev aflyst pga for mange æg. Jeg kunne godt have fået en inseminering mere, men vi valgte at gå videre til IVF, det rådede sygeplejersken os fra den klinik, hvor vi blev insemineret os faktisk også til.

  Men hvor mange insemineringer har du haft, eller hvor mange er blevet forsøgt som måtte aflyses? Synes det lyder vildt hvis der hver gang har været for mange æg, de plejer netop at starte i en meget lav dosis for ikke at få for mange og derefter eventuelt øge, når de kender din krop. Synes også det er underligt, at du ikke er blevet testet for passage i æggelederne, det ville jeg tror alle skal have gjort inden inseminering, for hvis der ikke er passage er behandlingen jo ikke effektiv.

  12. april 2024 kl. 20:30

  Hej, mhbl88. Tak for svaret.

  Jeg har haft kun 2 forløb, og 1 var insermineret men 1 var aflyset. De tjekker ikke min passage i æggelederne. Det er også underligt, tror jeg. Det er en offentlig hospital. Jeg er meget bange for det:(. De skifter ofte min medicin også…

  13. april 2024 kl. 05:14

  @tane jeg vil forsæt med insemination, som du selv sige- du kan ikke gå tilbage fra ivf til iui. Hvis du har tid pga din ælder vil jeg forsætte, så ved du at du har prøvet alt. Jeg selv fik 6x iui. Uden held, men jeg skal ikke går rund og tænke over at jeg har mistet min chance.  Så hvis det giver mening (de fra sygehus tilbyder flere forsøg), tag dem 🙏🏻

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.