Close
Log Ind Opret Bruger

Ingen symptomer…

  • 30 december 2018, 23:30

    Hej 😊

    Jeg blev insemineret for 5. gang i torsdags… Jeg oplever ingen symptomer på noget, som jeg kan læse mig frem til at mange andre gør.

    Selvfølgelig er vores kroppe forskellige, men er der virkelig ikke nogen, som har erfaringer med ingen symptomer efter inseminering? 

    Jeg har godt nok spændte bryster, men det har jeg hver gang pga hormoner og ægløsningssprøjte, det har intet med inseminationen at gøre 😊?

     

    Er jeg den eneste?

    31. december 2018 kl. 04:49

    Jeg er 12 uger henne og har endnu ingen symptomer – vores kroppe er forskellige og forunderlige, så hæng du bare i.

    31. december 2018 kl. 07:40

    Var igennem IVF og det eneste jeg mærkede var lidt større bryster, at jeg var oppustet og sulten. Det kunne lige såvel have været hormonerne, men blodprøven var positiv. Det er meget forskelligt hvad folk oplever af symptomer eller mangel på samme 🙂 

    31. december 2018 kl. 11:03

    Tak for jeres søde svar ☺️!

    Man føler sig lidt ved siden af, når alle andre render rundt med diverse symptomer som fx niv og jag, og man selv ikke mærker det mindste ????

    31. december 2018 kl. 16:52

    _rahbek skrev :

    Hej ????

    Jeg blev insemineret for 5. gang i torsdags… Jeg oplever ingen symptomer på noget, som jeg kan læse mig frem til at mange andre gør.

    Selvfølgelig er vores kroppe forskellige, men er der virkelig ikke nogen, som har erfaringer med ingen symptomer efter inseminering? 

    Jeg har godt nok spændte bryster, men det har jeg hver gang pga hormoner og ægløsningssprøjte, det har intet med inseminationen at gøre ?????

     

    Er jeg den eneste?

    Hej!

    Å, hvor sjovt – jeg skulle LIGE til at skrive eksakt det samme i forumet!! 
    Jeg blev insemineret d. 21/12, og har testdag d. 4/1. 

    Jeg mærker heller INTET.. Har været lidt oppuset, og er fortsat lidt, men det er jeg altid. Har ingen spændte bryster. Mærker måske nogen små jag i underlivet, men ved ikke om det er fordi jeg får Lutinus (progesteron). Bivirkninger itl Lutinus skulle også være spændte bryster og andre sympomer på graviditet, men det har jeg jo ikke.. 🙁 

    Jeg har aldrig mens eller ægløsning af mig selv (en gang som 17 åring + 18 åring, og herefter kun på p-piller, men ikke haft mens siden jeg stoppede med p-piller i sept 2017), så jeg kender heller ikke rigtige "menstruations-symptomer", andet end lidt tynd mave ifm. mens ved p-piller.

    Jeg har aldrig reageret meget på p-piller, så jeg tror bare at jeg ikke er så "hormon-følsom".
    Hvad med dig? Har du reageret meget på hormoner?

    Jeg har for øvrigt testet da jeg var på dag 3+1 og idag, 3+3, og den var blank som spøgelse 🙁 Det er stadigvæk tidligt, men jeg har svært at tro, at jeg er gravid. 🙁 I hvert fald når man hører at mange her i forumet har alle mulige forskellige sympomer. 

    Pøj pøj, og godt nyt år der ude!

    1. januar 2019 kl. 12:24

    Hej

    Jeg er blevet insemineret i alt 7 gange og blevet gravid to af gangene. De gange, hvor det ikke er lykkedes, har jeg haft alle mulige mærkelige symptomer. De to gange, hvor der var gevinst, mærkede jeg intet (før jeg testede positiv denne gang. Der har også været forskel på de to graviditeter). Så dét dette forløb har lært mig er, at man ikke kan regne med noget som helst, når det kommer til symptomer crying Hver cyklus har været forskellig. Hver gang har jeg tænkt: “sådan her plejer det i hvert fald ikke at være”, kun for at konstatere at det var det altså denne gang.

    Held og lykke.

    Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.