Close
Log Ind Opret Bruger

igangsættelse 14 dage før tid

 • 24 februar 2021, 20:35

  Jeg har i dag været til samtale på hospitalet, her oplyste de at jeg skal sættes igang 14 dage før termin, i 2018 fik jeg akut kejsersnit, derfor vil en igangsættelse kun kunne lade sig gøre med ballonkateter, jeg kender ingen – som i absolut ingen der har kunne fortælle mig at de har haft en god fødsel efter at være blevet sat igang, og jeg har bare en rigtig rigtig dårlig mavefornemmelse med det..

  er der nogen der har fået kejsersnit første gang, og anden gang er blevet sat i gang hvor det har været en god oplevelse?:)

  26. juni 2021 kl. 19:55

  Jeg skal også igangsættes – dog senest på min termins dato. Men også med ballon kateter grundet tidligere planlagt kejsersnit.
  Jeg håber at jeg når at gå i fødslen af mig selv inden! Har nemlig heller ikke hørt om gode oplevelser ifbm. igangsættelse.

  26. juni 2021 kl. 20:17

  Jeg blev igangsat til min fødsel, godt nok ikke pga. tidligere kejsersnit men pga begyndende svangerskabsforgiftning også var det ikke ballonkateter men med angusta piller.
  Jeg vil dog bare sige, fordi man ofte hører negativt om igangsættelse, at jeg havde en rigtig god fødsel. Den var lang men lige som det skulle være. Det hele gik efter bogen og det var en positiv oplevelse. 🙂

  27. juni 2021 kl. 21:48

  Jeg har haft en rigtig god oplevelse med igangsættelse 😊

  14. oktober 2021 kl. 11:30

  Jeg blev sat igang med min nummer to. Det var dog med hindeløsning og morgenen efter fik jeg veer, og datteren kom om aftenen samme dag.

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.