Close
Log Ind Opret Bruger

Ibumetin

Tagget: 

 • 6 oktober 2022, 05:40

  Jeg fik lagt æg op i lørdags i min egen cyklus og på min æggeløsnings dag. I tirsdags tager jeg så 600mg ibumetin og 2 panodil. Jeg tænkte mig slet ikke om. Men er det ikke noget med at det ødelægger ægget i at sætte sig fast. Jeg er så ked af det. Hvorfor jeg ikke vidste det noget før…  Andre der har en viden på det område. Jeg tager pt. Også lutinus.

  6. oktober 2022 kl. 05:47

  Det har jeg intet hørt. Blev selv anbefalet at tage pamol og ibuprofen inden iui fordi jeg var så øm

  6. oktober 2022 kl. 06:05

  Man må ikke tage Ibumetin, hvis man er gravid eller planlægger graviditet men jeg ved ikke i forhold til, om det kan ødelægge ægget 😕

  6. oktober 2022 kl. 06:19

  Jeg fik bare læs et sted at det ødelægger forplantningen, da det trækker slimhinder sammen eller noget i den stil. Ej det ødelægger ikke ægget. Men hvis ikke ægget sætter sig fast, bliver man jo ikke gravid. Men håber det måske allerede har sat sig fast. Men den murren og jag jeg havde i maven stoppede efter jeg havde indtaget pillerne. Og det tager jeg som et dårligt tegn. Da jeg blev gravid sidst havde jeg nemlig også ondt. Jeg tog pillerne pga noget helt andet. Skal jeg lige sige. Intet med mine mave smerter at gøre. Dem var jeg jo lykkelig for at de var der. Da det var tegn på graviditet for mig sidst.

  6. oktober 2022 kl. 06:49

  Ring og spørg din læge, så du forhåbentlig kan få lidt ro, det er jo ikke sikkert, der sker noget ved det ❤️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.