Close
Log Ind Opret Bruger

I tvivl 😢

 • 8 maj 2021, 19:11

  Hej.

  Jeg er ny herinde men er fuldstændig i vildlede.

  Jeg har to børn fra tidligere ægteskab og havde ikke regnet med flere børn.
  Jeg møder så denne her fantastisk mand og efter 1,5 år hvor alt bare er godt, mine børn elsker ham og faktisk “valgte ham”, inden vi officielt blev kærester. Vi snakkede om et fælles barn og vi forsøgte.

  Vi mistede to gange lige før uge 11. Vi mistede troen på det og gik ikke efter graviditet mere.

  Om morgen har jeg ægløsning og vi har sex som vi tit havde. Desværre i løbet af dagen opdager jeg at han gennem 6 måneder har løjet for mig, at hans “liv ikke var som han havde sagt det var”, at han faktisk var gift da vi mødtes, var hans kone utro med andre (inkl mig), denne her ellers flotte fyr med styr på det hele, var slet ikke den længere.

  Samtidigt fandt jeg ud af han havde abonnementer til dating sider, (som han undskyldte med at nogle må have misbrugt han dankort – og lagt det tilbage da det ikke var stjålet jo 😒).

  og mange andre ting.

  Jeg vælger at slå op, men så finder jeg ud af at jeg er gravid.

  Han er evig lykkelig og siger jeg skal give ham en sidste chance, vores forhold ligger i småstykker men pga graviditeten vælger jeg at sige han har en chance for at vise han er en voksen ansvarsfuld mand (han er slut 40’erne).

  han får så tilbudt er job i en anden landsdel, som betyder at han skal arbejde 5,5 dage (kommer hjem klokken 02 om natten og afsted 08). For så at have fri i 1 dag.

  Jeg vil ikke forholde ham i hans liv, men jeg synes egenligt også han er mega egoistisk, han løj og svigtede mig og mine børn og fik en chance og vælger så at tage et job så langt væk… jeg kan slet ikke se hvordan han skulle kunne reparere forholdet. Men han mener konstant at jeg er unfair og om jeg er ude på at ødelægge at han har et job og så han var på kontanthjælp.

  I hans ægteskab har han fortalt hvordan han arbejdede meget for at slippe væk hjemmefra 🤷🏻‍♀️ Fedt….

  Jeg ved bare slet ikke hvad jeg skal, få abort, blive enig mor til 3 og skulle have ham i mit liv resten af mit liv.

  jeg kan slet ikke overskue at stå mere alene med graviditeten, men noget i mig mener også det er forkert og egoistisk… for 5 måneder siden var det jo vores drøm da alt var frys og gammelt.

   

  suk…. undskyld for den lange debat, ved bare slet ikke op og ned på det hele….

  8. maj 2021 kl. 20:26

  Har du virkelig lyst til at hænge på ham de næste 18 år?

  Jeg ville selv vælge en abort. Ville under ingen omstændigheder hænge på sådan en røv.. Han er ikke moden nok til opgaven. Tror ikke på at han pludselig ændrer sig fordi der kommer et barn til.

  10. maj 2021 kl. 09:56

  Jeres drømme og forhold er bygget på en løgn.. Hvis han som en voksen mand ikke kan være ærlig over for dig fra starten, kan han det heller ikke senere. Der vil altid være et MEN og en masse undskyldninger. Om du vil beholde barnet eller ej er helt op til dig. Men at forvente et godt parforhold pg kærlig familieliv med ham, synes jeg slet ikke at du skal.

  Det er ikke en lille ting han har løjet med, men et stort et. Desuden, at han har skjult så godt overfor dig at han er gift under jeres begyndende forhold, tyder på at han kan skjule hvis han en dag er dig utro.  Min mening, har intet til overs over for løgner.

  Håber at du kan træffe det rigtige valg for dig og dine unger <3

  Held og lykke og et lille tillykke med graviditeten

  28. november 2021 kl. 21:52

  Tænker du selv har svaret allerede..

  Om ikke andet så brug mit trick når jeg er i tvivl:

   

  tag en mønt. Plat er fx du giver ham en chance, krone er du dropper ham og kommer videre.
  Og så slår du plat og krone.
  Inden du har set resultatet, håber du allerede ubevidst på det svar du mener er rigtig for dig.
  hvis mønten lander på noget du er skuffet over, så har du dit svar 🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.