Close
Log Ind Opret Bruger

Hvornår mærker man tegn på graviditet?

 • 17 november 2023, 18:29

  Hej med jer,

  Min kæreste og jeg er i gang med første cyklus, hvor vi prøver at blive gravide. Jeg havde en positiv ÆL-test i søndags og forventer derfor at have haft ÆL i mandags.

  Jeg ved, at man kan “psyke” sig selv til at tro, man mærker tegn på graviditet – men hvor tidligt kan man mærket tegn? Hvor tidligt har I mærket noget?

  Jeg har ømme bryster, som jeg ellers ikke døjer med – let forstoppelse – svinger vældigt i humør og har grædt over skøre ting, hvilket jeg heller ikke plejer på denne tid af cyklus. Derudover har jeg mærket en let murren i nederste del af maven – min ÆL plejer at føles som et let sidestik i en af siderne.

  Jeg tænker, at jeg nok mærker ekstra godt efter i denne tid, fordi jeg håber på at tage en positiv test inden så længe.

  Kom gerne med erfaringer 🫶🏻

  Kh og god fredag til jer.

  17. november 2023 kl. 19:22

  Halløj,
  Jeg begyndte at have ret ømme bryster omkring 3+0, det plejede jeg heller ikke at have og jeg testede negativ 3+1 men svagt positiv 3+2. (kunne ikke slippe tanken efter den negative test😅) Jeg var i de første 8 uger gravid med tvillinger, så mit HCG har fortmentligt været højere end det ville have været med en, hvilket måske er derfor, at jeg kunne teste positiv så tidligt.

  Havde dog også cyklusser inden jeg blev gravid, hvor jeg var helt 100% på at nu var den der, for storhulkede over småting og følte murren i underlivet, men så kom mens… Må indrømme, at jeg var mester i at psyke mig selv.😅
  Konklusion: det kan gå begge veje, men da den var der for mig havde jeg tidligt atypiske symptomer.

  Krydser fingre for jer 🥰

  17. november 2023 kl. 19:27

  Fra 3+1 er det tidligste jeg har oplevet 😊 i min senest gravditet havde jeg symptomer fra 3+4 og derfor tog jeg en test som var positiv 😊

  17. november 2023 kl. 19:45

  Min ÆL ligger sent, på CD 23 – så i princippet er jeg 3+6 i følge seneste menstruation. Det forvirrer mig også lidt ift. jeg burde kunne teste.

  17. november 2023 kl. 19:49

  Hov, CD 24 er det faktisk^

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.