Close
Log Ind Opret Bruger

Hvor mange uger er jeg henne?

 • 20 juni 2022, 20:00

  Hej piger.
  Det er måske et dumt spørgsmål, men jeg forstår stadig ikke hvor man skal tælle fra osv.

  jeg er 6 dage over tid i morgen, og jeg er ALDRIG over tid, kun da jeg var gravid i januar. Fik en medicinsk abort i uge 7+5.
  min mens har været normal også efter aborten. Min cyklus ligger mellem 28-31 dage men det er for det meste 28-29 dage altid.
  jeg testede helt positivt da jeg var 4 dage over tid i januar, men vidste ikke helt nøjagtigt om jeg var 4 uger henne lige der, eller lidt mere.

  Mit spørgsmål kommer her om lidt. Min sidste men startede d. 17 maj og sluttede den 22 maj. 6 dage som altid. Jeg har ikke fået min mens siden, og den skulle ha været kommet for 5 dage siden.
  Jeg har denne gang testet pragende negativ, men for 4 dage siden vågnede jeg med den VILDESTE kvalme og mavesyre, fuldstændig det samme som da jeg var gravid i januar. Jeg har nedsat appetit, let kvalme og ingen tegn på mens. Jeg for altid mens smerter inden blødning og imens jeg bløder.

  er der nogen der ved hvor langt jeg ville være henne nu, hvis jeg er gravid??? Det er så frusterende jeg ikke kan teste positiv, fordi jeg har virkelige aldrig gået over tid i min mens. Som sagt, kun da jeg var gravid i januar.

  håber nogen vil hjælpe, og beklager mine lange besked 😓

   

  mange knus

  20. juni 2022 kl. 20:31

  Jeg er ikke 100% sikker, men hvis den skulle komme i onsdags, så tænker jeg at du er 4+5. Man er altid 4+0 på den dag ens forventet mens dag 🙂

  20. juni 2022 kl. 20:58

  Man er altid 2+0 den dag man har ægløsning, og ikke nødvendigvis 4+0 den dag man forventer mens, da den luteale fase kan variere.

  Så medmindre du ved hvornår du have æl, så er det umuligt at sige præcis… men mest logisk er, at du er et sted mellem 4 og 5 uger ud fra det du normalt ved om cyklus …

  20. juni 2022 kl. 21:42

  Jeg havde ægløsning fra d. 24 maj til d. 30 maj. 30 maj stod der høj chance for at blive gravid. Og sex havde jeg d. 23 maj og 29 maj.

  jeg bruger den app som hedder (Flo) hvor langt henne tror du så jeg kan være hvis jeg er gravid ?

  og hvor er jeg glad for i gider svare 🙏🏼

  20. juni 2022 kl. 21:43

  Jeg synes altid det har været så indviklet 😄 ellers er det bare mig som ikk er helt klog her 🤦🏽‍♀️

  20. juni 2022 kl. 22:30

  Hvis du regner ud fra din app så har du æl d.30 og er så 2+0 der. Så idag er du 5+0 hvis du skulle være gravid.

  Men du kan ikke stole på en app. Din æl kam sagten rykke sig nogle dage.

  🤞🏼 For dig. Og håber der er en lille på vej.

  21. juni 2022 kl. 07:54

  Jaa har du ret i. Hvis jeg skulle være 4+5 eller 5+0 , er det så stadig muligt man kan teste negativ nu, selvom man stadig er gravid??

  stadig ingen mens idag, og ingen tegn på mens. Hmm

  21. juni 2022 kl. 09:59

  Hvis du er så langt henne og tester negetiv så tror jeg desværre ikke du er gravid. Men chancen er jo også at du ikke er så langt henne da en app ikke kan give dig svar på hvornår du har ægløsning, den kender ikke sin krop.

  Jeg ville give det en uge også teste igen, det kan også være at din mens bare er forsinket det har jeg prøvet et par gange undervejs og det er ret normalt da man kan stresse sin krop så meget hvis man tænker for meget over graviditet

  21. juni 2022 kl. 10:51

  Okay, synes bare jeg havde læst mange steder at mange kvinder først sagtens har testet positivt ført i uge 6 frem til 8.
  Men 2 graviditet er vel også altid anderledes ik? Måske som du siger så jeg ikke så langt henne hvis jeg gravid. Ja ellers også så tror jeg bare at jeg er langsom om at danne HCG nok til at teste positiv.
  ved godt stress kan gøre at man kan blive forsinket i sin mens, men jeg har stadig aldrig prøvet det og jeg har været stresset rigtigt meget og mange gange før også. Jeg er snart 32 år.
  5 dage forsinket ville jeg nok kunne forstå, men nu rammer jeg 6 dage idag og i morgen en uge 😳

  Tænker også at tage til lægen i næste uge eller på fredag hvis mens stadig ikke er kommet. Der kunne jo også være andre tint galt, men det håber jeg selvfølgelig ikke! ❤️

  21. juni 2022 kl. 11:49

  Tror desværre godt din krop kan snyde dig, hvis du inderligt ønsker graviditet. Jeg har prøvet at have en cyklus på 60 dage, formentlig fordi jeg håbede på graviditet, og man mærker jo alt😅 Men krydser fingre for at den er der🤞🤞

  21. juni 2022 kl. 12:10

  Det har du helt ret i, men jeg ønsker slet ikke en graviditet. Men altså ønsker mig et barn, men ikke lige nu og her overhoved. Det er dårlig timing, for mig. Tog en abort i januar , det nemlig ikke så længe siden, så planen var at vente et års tid endnu hvis ikke lidt mere :/ men hvis jeg er gravid tager jeg det denne gang med åbne arme og masser af kærlighed, bliver jo kun ældre og jeg tør ikke gå igennem en MA igen det var noget at et smerte helvede nogensinde. Endtepå hospitalet med V-smerter.
  Men ja, jeg må bare vente og se hvad der sker så 😄 lå i går aftes og kunne mærke jeg skulle bløde, intet kom. Det samme her i formiddags , men stadig intet heller ej smerter som jeg altid for inden blødning

  21. juni 2022 kl. 12:11

  Men for at være ærlig, så krydser jeg også lidt for den er der. Hellere det, end hvis der skulle være noget andet galt hehe

  21. juni 2022 kl. 12:22

  Åh okay. Så er det lidt underligt. Men kroppen er sjov nogengange😅

  22. juni 2022 kl. 05:17

  godmorgen ❤️ Har lavet en skyggestreg som vi kalder det, her til morgen. Tror jeg er gravid igen. Afventer og ser igen i morgen eller i overmorgen. Stadig ingen tegn på mens, oppustet mave og kvalme. Og så jeg sulten som om jeg har et hul i maven hele tiden og tisser konstant i over en uge

  22. juni 2022 kl. 05:48

  Tillykke 🥰

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.