Close
Log Ind Opret Bruger

Hvor længe symptomer efter bio?

  • 30 marts 2022, 08:26

    I denne cyklus kom min ægløsning noget senere end den plejer, først på dag 19 eller 20 (plejer at komme dag 14). Vi var sammen i dagene op til, men regnede ikke med noget da min cyklus tydeligvis ikke er på plads endnu efter graviditet udenfor livmoderen. En uge efter ægløsning begyndte jeg at få murren i maven og det føltes som om min menstruation var på vej. Jeg testede alligevel 3+3 (regnet ud fra ægløsning) og den var negativ. Det samme 3+6. Men selv om jeg ikke var i tvivl om at min mens var på vej, begyndte jeg alligevel at tænke at jeg var gravid. Fik ømme bryster, og mit humør stak helt af. Men jeg tænte at det var pms der var vendt tilbage. Dagen efter, 4+0, tester jeg igen, og der kommer en utydelig streg nr 2.  4+2 er den negativ og i samme øjeblik begynder jeg at bløde.

    Det er nu 3 dage siden, men føler jeg får flere graviditets symptomer i stedet for at de går væk. Har stadig ømme bryster, og er mega træt. Igår faldt jeg i søvn om formiddagen, og jeg kan ellers aldrig sove i dagtimerne. Jeg har også fået kvalme, og jeg hyler over de mindste ting.

    Pms plejer at forsvinde med det samme menstruationen starter, så tænker at symptomerne kan skyldes streg nr 2. Men hvornår er symptomerne gået væk hos jer der har oplevet en bio?

     

  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.