Close
Log Ind Opret Bruger

hvidovre fertilitetsundersøgelse 35 bmi

 • 22 februar 2019, 17:03

  Hej 

  min kæreste og jeg har fået henvisning til fertilitetsundersøgelse/behandling på Hvidovre hospital. 

  Jeg er meget nervøs for hvor meget min vægt kommer til at spille ind. Mit BMI er 35,2. Jeg fylder snart 26 år. Min cyklus er regelmæssig og jeg har regelmæssig ægløsning. 

  Har nogle af jer været tilknyttet behandling på Hvidovre, hvordan forløb det? Både generelt men særligt i forhold til vægt. 

   

  På forhånd tusind tak for jeres hjælp 

  22. februar 2019 kl. 21:13

  Du vil højst sandsynligt have du skal tabe dig inden de går i gang med behandling – BMI skal mindst under 34 i det offentlige, gerne under 30.

  Jeg måtte selv smide 40kg for at komme i gang. Så jeg ville anbefale at starte nu, så i kan komme hurtigere i gang ????

  Håber i får held af det hurtigt????????????????????????

  Avatar
  Anonym
  22. februar 2019 kl. 21:29

  Hvidovre skriver på deres side, at dit bmi skal være under 35, men de vejer og måler dig ikke. Måske kan det være anderledes, hvis det er din første fertilitetsbehandling efter udredning. Har I været igennem IUI? Eller ved du at I skal direkte til IVF/ICSI?

  Du skal angive din højde og vægt på deres spørgeskema, og da der er nogle måneders ventetid, så kan du evt skrive et par kg mindre på, hvis du tror du kan nå at tabe dem. Hvis din bmi kun er 0,2 for høj, så kan det ikke være meget der evt skal tabes, for at komme under.

  Da jeg kom ind til første undersøgelse, der blev jeg spurgt hvor høj jeg var, og hvad jeg vejede. Så reelt kunne jeg sige hvad som helst. Jeg havde dog lige tabt mig til bmi 34,7  Selvfølgelig kan de godt se, hvis du siger en vægt der er mere end 10 kg fra sandheden, og det er heller ikke fordi du skal lyve for dem, men de går altså ikke mere op i det, end at de ikke selv vejer dig.

  Generelt er de rigtig søde på Hvidovre, og jeg har følt mig rigtig pænt behandlet.

  Jeg håber jeres forløb komme til at gå godt, og forhåbentlig hurtigt coolsmiley

  23. februar 2019 kl. 12:43

  Tusind tak for jeres svar 🙂 

  jeg har bare fået af vide (i en fb gruppe for folk i feritilitetsbehandling) at hvis man var under 35 år sp skulle BMI være under 30… 

  det bliver intet problem at komme under 35, og lidt til. Men 30 bliver svært tror jeg… det er 17 kilo for nit vedkomne. 

  Vi har aldrig været i fertilitetsbehandling før, så det er virkelig en jungle for os, hvor vi ikke aner hvad der venter os ???? 

  i slutningen af næste uge har vi fået taget alle prøver, vi har også sendt det der spørgeskema ind. 

  Avatar
  Anonym
  28. april 2019 kl. 21:23

  Jeg er selv i den situation, at skulle igennem udredning og være overvætig. Dog skal vi til Horsens (bor i Århus). På deres hjemmeside står der, at er man under 35 må BMI ikke være over 30, og hvis man er 35, må det ikke være over 35.

  Det betyder så, at jeg skal tabe mig ca. 15kg, for at komme under BMI på 30, hvilket lige nu virker ret uoverskueligt. Min kæreste skal til fofundersøgelse imorgen, og næste mandag skal vi begge derind, hvor vi får svar på hans prøve, samt jeg skal scannes osv. Er nervøs for hvad de siger med hensyn til vægten.

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.