Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Forældregrupper 2012 Hvid støj/white noise til ulykkelige børn/kolik børn

Hvid støj/white noise til ulykkelige børn/kolik børn

 • 5 august 2012, 18:49

  Hej alle i mødre ( og fædre) der har prøvet ALT.

  Jeg bliver nød til at slå et slag for HVID STØJ/ WHITE NOISE som virker fantastisk på urolige/ulykkelige/utrøstelige spædbørn.

  Jeg har en datter fra 2. juli som da vi ramte 2. ugers dagen – bare blev det mest ulykkelige barn på jorden. Hun græd og græd flere timer hver dag og intet virkede, til sidst blev hun udmattet og faldt i søvn.
  Vi besøgte en kiropraktor for at få hende tjekket, men der var intet "galt" der kunne udløse utrøstelig gråd. Gode råd var dyre for at rede ægteskabet og give vores 3,5 årige en tålelig hverdag tilbage. I onsdags kom min far forbi og slog græs, i det han kørte forbi vinduet hvor Sofie lå og græd og brokkede sig blev der pludselig ro oo hun faldt i søvn og sov i 3 timer.. Jeg kom så i tanke om "fænomenet" HVID STØJ. Til min store datter fik vi for 3,5 år siden en Doodoo bamse med "livmoder lyd" i en lille radio inden i. Hun fik aldrig rigtig brug for den og vi har ikke tænkt så meget over den siden. Men jeg fandt den frem og lagde den ved siden af Sofie da jeg ville putte hende næste gang og den virkede – hun faldt i søvn uden gråd. Siden i onsdags har vi altså ingen skrigeture haft overhovedet!!!! Hun har sovet fint både nat og dag og vi har ikke længere eftermiddags/aften skrige ture ( som ikke er på det normale niveau som spædbørn skal græde)
  Vi har ikke gjort andet anderledes end at ligge den ved siden af hende – så det er jo fantastisk!!

  Så prøv at søg på White Noise/ Hvid lyd på Google og/eller køb en Doodoo bamse ( kan fåes i Babysam og lign. )

  DET VIRKER………!!!

  ///Stine, der har fået overskud tilbage til positive tanker!!

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.