Close
Log Ind Opret Bruger

Hverdag med baby 4-5 måneder

 • Avatar
  Anonym
  15 september 2016, 14:02

  Hej alle sammen

  Jeg har været så heldig at føde den skønneste søn den 6.april 2016 dog 6 uger for tidligt. Men dette mærker man ikke så meget til udover at han først nu kan lide at ligge på maven.

  Jeg vil høre hvordan hverdagen er for jer andre mødre dvs hvad laver I med jeres skønne babyer? Jeg trænger til lidt inspiration ??..

  Jeg selv træner mave med ham, går tur og så leger vi og øver at trille om på siden og gribe efter legetøj. Vi går også til rytmik men han er ikke helt glad for det. 

  Hvornår begyndte I til babysvømning og nogle som kan anbefale et god sted i Nordsjælland? Jeg er fra Hillerød.

  På forhånd tak ??

  15. september 2016 kl. 14:23

  Jeg har en datter fra maj, født 7 uger før tid. Hun blev hevet med kop under kejsersnit, og derfor går tiden lige nu med udspænding, gymnastik og massage. Jeg havde hende med i svømmehallen for 2 uger siden 1. Gang, og det var en fin succes. Planen er vi skal afsted 1 gang om ugen. Der er nemlig "åben" babysam tre dage hvor jeg bor, så man bare kan droppe ind. (Jylland ????)Men det er jo ikke mange minutter de klarer, både af oplevelsen – men også når de skal holde varmen. Det er et stort forarbejde, for 10 min i vand ????

  Vi går en time til halvanden hver dag i vogn, og så skal hun jo i bad osv.

  Jeg savnet også lidt flere hjemme aktiviteter – hun får rigeligt stimuli de gange hun er med os ude om ugen. Med sådan et barn, læser man jo stadig hver dag på deres håndtering af sanse indtryk. Og synes hun ret hurtigt viser tegn på overstimulation i mindre grad.

  Jeg tænkte lige i går , at nu skulle jeg søge efter aktiviteter.  Der må ligge tonsvis af god inspiration på nettet. Dagene flyver bare afsted…

  15. september 2016 kl. 14:38

  Slangerup og Frederiksværk svømmehal har babysvømning 🙂

  15. september 2016 kl. 19:27

  Som der er en der skriver er der varmtvandsbassiner i Slangerup og Frederiksværk, og også i Helsinge svømmehal.. Hver onsdag fra 9.30-12.30 er der legestuen kolbøtten på Hillerød bibliotek.. Det koster 10 kr at lege med.. Dit barn er jo stadig lidt lille til at lege, men der er jo mulighed for at møde andre mødre og lækre unger ???? Salto har også en masse aktiviteter med baby ????

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.