Close
Log Ind Opret Bruger

Hvad gør i?

 • 29 april 2023, 14:02

  Hvad gør i andre for at øge chancen for at blive gravid?

  vi har prøvet i 4 år og det er ikke lykkes endnu 😞

  29. april 2023 kl. 14:23

  Har i søgt hjalp? 😊

  Føler vi prøvede alt, spiste sundere, droppede alkohol, droppede kaffe, droppede smøger, dyrkede motion, brugte glidecreme som skulle hjælpe sædcellerne op, flere vitaminer, havde sex have dag, sex hver anden dag, sex hver tredje dag og brugt ælteste hver måned. Vi endte med at miste flere gange og det tog os to år før det endelig lykkedes. Vi tog også på ferie for at få ro.

  vi blev henvist til fertilitetsbehandling, blodprøverne viste ikke noget og 3 uger inden vi skulle igang bliver jeg gravid med en blivende graviditet. 😊

  29. april 2023 kl. 14:28

  Desværre kan vi ikke få hjælp pga mit bmi, min læge gider ikke engang prøve at hjælpe os fordi jeg er overvægtig. 😞

  vi har prøvet alt efter hånden, lige nu har jeg en ballon i maven for at tabe mig det er også lykkes men stadig for højt et bmi.
  Min mand har fået fortaget en sæd analyse og jeg en HSU undersøgelse og alt var fint der. (Selv betalt)

  29. april 2023 kl. 21:22

  Her har vi prøvet i lige knap 10 år da jeg blev naturligt gravid er pt i uge 20.

  Jeg havde/har højt bmi og pcos, og min kæreste har meget lav sædkvalitet. Vi valgte sidste år at bruge penge på et online forløb hos Mia som har Slagelse Akupunktur- og Jordemoderklinik (Jordemoderklinik.dk), hvor vi lærte om kosttilskud, mad og meget andet i forbindelse med fertilitet og optimering af fertiliteten, og vupti ca 6 mdr senere var testen dælme positiv.

  Så kan klart anbefale at bruge lidt penge på et forløb, hvor man går lidt mere i dybden med tingene, og hvor det er en uddannet jordemoder, som kommer med anbefalingerne. Der er jo ingen garanti for noget, men måske det kunne være et forsøg værd 😊

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.