Close
Log Ind Opret Bruger

HSG

 • 29 februar 2004, 19:45

  Jeg fik igår brev om, at jeg skal kontakte sygehuset, så snart jeg får min mesnstru, så jeg kan få foretaget en HSG-scanning! Min læge sendte henvisningen i mandags, så det er godt nok gået stærkt! I brevet står der dog, at de ikke kan garantere, at man kan komme til med det samme, men det er nu dejligt at føle, at der endelig sker noget…

  Er der nogen herinde, der har fået foretaget en sådan scanning? Jeg har hørt, at det kan være enormt smertefuldt, så jeg er noget nervøs… Men okay hvis man kan klare at føde, så kan man vel også klare det her…

  Kan man have nogen med inde til scanningen?

  Skriv endelig Jeres erfaringer…

  KH Lou Lou

  Avatar
  my
  29. februar 2004 kl. 19:58

  Jeg fik også hurtigt en henvisning og skulle ring på 1. dagen for mens. Fik tid på 9. dagen, hvilket er på onsdag, så det er jo spændende! Er også ret nevøs for den, for jeg har både hørt gode og dårlige ting om det. Må bare vente og se.
  Hvor bor du henne? Jeg skal have den lavet på Gentofte, og der var det altså ikke svært at få tid 🙂

  Held og lykke

  KH My

  29. februar 2004 kl. 21:14

  Hejsa..

  Man må ikke have nogen med ind til røntgenundersøgelsen, på grund af røntgenstrålerne.
  Det er meget individuelt om det gør ondt, men som Pia skriver, så opleves der næsten kun smerter når der ikke er passage. Grunden til at man oplever smerter, er at lægen vil sætte tryk på væsken for at skylle eventuelle slimpropper ud. Så man kan sige at smerten har et godt formål. Mange har efter en hsg større chance for graviditet.
  Men frygt det ikke. Slap godt af under undersøgelsen, og tag et par panodil en time før.
  Held og lykke fra Ditten

  1. marts 2004 kl. 08:08

  Jeg kan se at der er en som skriver at du ikke må ha`din mand med ind…det må der så være forskel på,for jeg havde michael med inde,han fik bare et giga tungt forklæde på..
  det var på ouh..jeg havde heller ikke ondt,men der var jo som sagt også passage… 🙂 Jeg xér fingre for at det hele går godt med dig….
  ps.håber at kollegaen får ret med sine forudsigelser… 😀 hårdt men dejligt…
  Knus Nina

  1. marts 2004 kl. 20:46

  Hej lou lou

  Jeg har selv for en uge siden fået foretaget en hsg på en røntgenklinik på amagerbrogade. Der må man ikke have manden med inde, men de var to sygeplejesker der var vældig søde.
  På mig gjorde det ikke særlig ondt men der var også passage, det eneste der gjorde en smule ondt var da de satte en lille tang fast for at holde på livmoderen, der efter var der bare lidt ubehag når det lille karteter bliver ført op, og mens kontrasten bliver sprøjtet op, derefter blev tangen og karteteret fjernet. og jeg skulle så vende mig først på den ene side så på maven og derefter på den anden side, alt imens de tager nogle billeder. Da det hele var slut blødte jeg en smule, men havde det faktisk fint, så det jeg vil sige med alt dette er nok at det ikke er så slemt som det lyder.

  Håber jeg var til nogen nytte.
  Held og lykke

  Knuz Anita

  2. marts 2004 kl. 16:25

  I skal have tusind tak for Jeres svar – nu er jeg ikke længere hunderæd…

  Har fået tid på tirsdag! Dejligt at det kunne lade sig gøre i denne cyklus…

  Held og lykke til Jer alle!

  Knus

  2. marts 2004 kl. 16:39

  I skal have tusind tak for Jeres svar – nu er jeg ikke længere hunderæd…

  Har fået tid på tirsdag! Dejligt at det kunne lade sig gøre i denne cyklus…

  Held og lykke til Jer alle!

  Knus

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.