Close
Log Ind Opret Bruger

Høj feber, sover og sover

 • 4 juni 2010, 12:10

  Som overskriften siger er Julie blevet syg. Det startede igår da jeg hentede hende i dagplejen. Da vi kom hjem havde hun 39,5 i feber. Da hun var meget passiv hele eftermiddagen og aftenen ringede vi til vagtlægen, som gerne lige ville se hende. Intet på lungerne med meget røde øre (førkølede øre kaldte hun det). Hun har grædt lidt i søvne i nat (jeg har sovet på hendes værelse, da jeg ikke kan lide hun sover alene når hun er så syg).

  Vågnede kl. 7 i morges og sov igen kl. 9. Kl. er nu 12 og hun sover stadig.

  Jeg har aldrig prøvet at hun har været så syg og "slatten" (passiv) før og har lige nogle spørgsmål som omhandler "hvad ville I gøre" (men ved slet ikke om nogle er inde på MM sådan en dejlig middag med høj sol…)

  1) Ville I vække hende – eller skal hun bare have lov til at sove? (hvis hun skulle vækkes så var det for ikke at lave om på nat og dag og for at tilbyde hende noget væske da hun har høj feber)

  2) Ville I give en stikpille eller vente og se om det evt. bliver være eller bedre? Tænker lidt at undlade at give hende en da vi så bedre kan følge hvordan hendes "rigtige" tilstand er, og om vi skal et smut til vagtlæge igen. Tænker også at det ville være godt at give hende en, da hun så vil få det lidt bedre og så tage noget væske til sig.

  Det er bare ikke sjovt når de er så syge…

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.