Close
Log Ind Opret Bruger

hjerteblink trods blødning

 • 26 april 2020, 21:28

  Hej de damer

  I onsdags så jeg det fineste hjerteblknk, 6+0. Havde ellers opgivet, da jeg har pletblødt med brunt blod siden 4+0.  Det kommer stensikkert hver gang jeg har løbet, også selv om det bare er få meter. Jeg plejede at løbe før jeg blev gravid, men stoppede med det nu her pga blødningerne. Jeg blev scannet på sygehuset 5+5 som intet kunne se, men mente at jeg måske havde en blodansamling i livmoderen som står og tømmer sig ind i mellem. Damen på scanningsklinikken siger at der ingen blødning er i min livmoder, men hun så som sagt det fineste hjerteblknk med det samme. Hun mener blødningerne kan stoppe fra irriterede slimhinder. I dag løb jeg så ca 50 meter, ind efter noget jeg havde glemt i huset, og så startede blødningen igen da jeg kom hjem (de sidste dage havde der kun været en lille plet på et bind og lidt på papiret). I aften var mængden på papiret større end de sidste dage. Har en lille smule muren, men ikke noget slemt. Kan det virkelig være slimhinderne der giver de blødningerne (det er stadig brunt og slet ikke lyserødt eller frisk)? Eller er min graviditet mon i fare? Nogen med erfaringer? 😬

  26. april 2020 kl. 22:27

  Hej Krabbe4 ☺️
   

  Jeg har også blødt, stort set hele mit 1. trimester. Det har mest været brunt og pletblødning, men jeg har endda også blødt et bind igennem med friskt blod. Hver gang har de konstateret hjerteblink og et foster i udvikling. Jeg er 12+3 i dag, og lige pt. har jeg "pause" fra blødningerne.

  Hos mig har man på scanninger af og til kunnet se en blodansamling inde i livmoderen, som har været forklaringen. Den har ikke været lige tydelig hver gang, så den har nok stået og tømt sig og fyldt sig. Det kan jo være, at det viser sig, at du har en lille blodansamling også. En gynækolog, jeg talte med første gang jeg blødte, forklarede desuden, at mange kvinder kan bløde fra livmoderhalsen i første trimester, fordi den bliver følsom og forvirret over hormonudsvingene. Så der er mange måder, man kan bløde på i sin graviditet, som ikke er lig med dårligt nyt. Heldigvis og desværre. Jeg forstår virkelig godt dine bekymringer, og sender alle mine bedste tanker ????

   

  Kh

  26. april 2020 kl. 23:26

  Jeg blødte også i min anden graviditet. Første gang da jeg var omkring 7 uger henne. Jeg græd og græd og var sikker på det var slut, men scanning en viste det fineste hjerteblink og et foster der havde den helt rigtige størrelse. Lægen (blev scannet på sygehus grundet tidligere kejsersnit og deraf øget risiko for gul) kunne se en lille blodansamling i livmoderen, lige over livmoderhalsen. Hun sagde at det var meget normalt. Jeg blødte flere gange, aldrig noget stort, men det gjorde mig så bange hver gang. Mine slimhinder var enormt sarte, og sex udløste det hver gang, så der var ingen lyst (ikke just gjort bedre af at jeg led af hyperemesis, og derfor var invalideret af kvalme).

  Anyway, min datter ligger lige nu og sover ved siden af mig. 3 uger gammel, sund og rask og aldeles perfekt ????

  Kender flere der har blødt i gennem deres graviditeter, veninder og faktisk også min mor da hun var gravid med min bror, og det var så slet så hun blev indlagt med det, men han lever altså også i bedste velgående ????

  Håber det går lige så godt for dig❤️

  27. april 2020 kl. 10:08

  Tak for jeres svar ❤️ Jeg prøver at holde fast i at det nok skal gå alligevel. Så længe det ikke er store mængder frisk blod og uden egentlige smerter, håber jeg det er harmløst ????????

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.