Close
Log Ind Opret Bruger

hjemmelavet mad til dåb.

  • 12 august 2018, 08:21

    Hej skønne kvinder, 

     

    Jeg håber i kan hjælpe en lidt desperat mor i nød. cool

     

    Jeg har brug for nogle mad-råd. Vi skal holde barnedåb om små 14 dage. Vi bliver 60 mennesker hvoraf der vil være 17-20 børn i alderen 0 til 18 år. vi skal selv lave tilbehøret med lidt hjælp fra familie 🙂 

     

    Hvor mange kg flødekartofler, pastasalat, bulgursalat & broccolisalat ville jeg skulle lave? crying

     

    Udover de nævnte madvarer, vil der være: helstegt pattegris, kartofler med rosmarin, frikadeller, kyllingespyd, flute, salat med tilbehør, sovs osv. 

    Kom gerne med inputs til hvad der evt. Ellers kan serveres. 
     
    smiley På forhånd, tusind tak for svar og hjælpen. 

    Avatar
    Anonym
    12. august 2018 kl. 09:31

    Jeg ville klart koncentrere mig om at lave så få retter som muligt. 

    Til vores barnedåb havde vi: 

    flødekartofler 

    én slags salat 

    koteletter 

    bradepanekage og is og frugt. 

    Til børn var der fuldkornspizza og pølsehorn, men de ville alle alligevel hellere have flødekartofler og kød. 

    Jeg synes det lyder som om i har vanvittigt meget mad? Hvorfor bruge tid på deller og spyd når der er en hel pattegris? 🙂 

    i gør det meget nemmere for jer selv hvis i begrænser jer lidt. Vores gæster sagde de synes det var dejligt at der var det der var men at det så også var super lækkert, økologisk, friske råvarer og masser af smag 🙂 

     

    12. august 2018 kl. 10:55

    Hej Maria-1barn

    Du har helt ret. frown Men der kommer mennesker som ikke spiser pattegris, b.la. Mange af børnene vil ikke spise det. Så jeg bliver nød til at have alternativer for dem. smiley

     

    Efter flere henvendelser (ikke herinde), så har vi skåret ned på maden og fjernet nogen retter, så vi begrænser os og som du skriver, gør det nemmere frown

     

     

    Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.