Close
Log Ind Opret Bruger

hjemme inseminering

 • 5 august 2022, 08:15

  Hej alle.

  jeg er helt ny men har virkelig brug for jeres hjælp.

  vi er igang med hjemme inseminering. Men mit stor spørgsmål er enlig til jer der har gjort det samme ift hjemme inseminering, har i så skudt det stille ind eller har i bare trykket til. ?

  Mvh.

  5. august 2022 kl. 08:27

  Min anbefaling er stille og roligt og lade sprøjten blive op i dig 1-2 timer i mens du ligger med hævet hofte og benene op og gerne 1-2 orgasmer lige omkring den tid du sprøjter op.

  Er selv gravid 17+0 via selvinseminering inden har jeg haft 1 MA og 4 bio’er.

  Yderligere hvis du ikke ved det ville jeg på det kraftigste anbefale fertilitets gel enten preseed eller concive plus og bestemt ikke den fra babyplan og et menstruationscup at fører op bagefter og sove med det natten over.

  5. august 2022 kl. 09:29

  Jeg har netop lige købt den fra babyplan og den fertilitetskop som er meget populær.

  det var første gang igår der blev brugt de to hjælpemidler, men så ku jeg ikke lad vær med at tænke “ skal det skydes hurtigt op eller langsomt “ syntes begge dele er blevet anbefalet 50/50.

  måske jeg skulle købe en af de andre forslået glidecreme, og er din erfaring at en menstruationskop er bedre ? Da jeg tog fertilitetskoppen ud igår, lå der en pæn klat sæd deri hvor jeg tænkte “ hvad er meningen med denne kop da det bare samler sig i en kop istedet for at der kan rende ud “

   

  men jeg ligger også med rumpen oppe i luften i 2 timer, og får mindst 1 klitoris orgasme.

  knus.

  5. august 2022 kl. 09:45

  Fertilitetscup er også fin den er nemmere at få ud men må bare ikke sidde så længe som menstruationscup men har samme formål. Der ville næsten altid være noget i som er væske og de sædceller der alligevel ikke ville kunne klare rejsen.

  Langsomt er klart bedst for ellers kan der løbe noget ud hvis man gør det hurtigt.

  5. august 2022 kl. 09:52

  Jeg startede også med den fra babyplan men kunne bare min krop reageret negativt på det prøvede jo det fordi det var langt billigere end de andre men bestemt også derefter så købte jeg pre-seed det var en helt anden og positiv reaktion i min krop og konsistens er også langt bedre og iøvrigt brug gerne masser af det jeg førte selv 4ml op inden sprøjten og når sprøjten blev taget ud yderligere lidt som jeg tog op med sprøjten og ned i menstruationscup for at få alt med.

  5. august 2022 kl. 10:00

  Igår var det kun 2 inseminering i denne cyklus, men den første inseminering i denne cyklus Los jeg også sprøjten blive deroppe i 2 timer. Jeg har skudt det ind langsomt begge gange, men min tvivl strejfede mig da jeg har hørt andre skyder det hurtigt op.

  – Jeg har aldrig prøvet glidecremer i mit liv, så har ingen erfaring ift glidcremer, men det lyder til jeg skal investere i en af de andre du har nævnt og gi dem et forsøg.

  Føler ikke fertilitetskoppen gør noget godt for mig, jeg begynder ikke direkte at bløde af den men syntes det gør ondt indføre den og det gir en lyserød slim. Så tror jeg kvitter den kop og bare forholder mig til at lade sprøjten sidde derinde imens rumpen er oppe i 2 timer.

  knus

  5. august 2022 kl. 10:16

  Havde heller aldrig før jeg begyndte med selvinseminering at bruge glidecreme men først og fremmest så hjælper det sædcellerne på vej og i længden kan man godt blive lidt øm af at fører den sprøjte op.

  Tester du for æl? Jeg fik ofte æl på dag 14 havde jeg også i den cyklus jeg blev gravid i her blev der gjort 4 forsøg fra dag 11 til 14 med ca 24 timer imellem hvert forsøg. Ved min ma var det også cyklus dag 14 jeg havde æl men her blev der kun gjort 2 forsøg første gang dag 11 og anden gang dag 13 altså dagen før jeg havde æl.

  5. august 2022 kl. 11:23

  Jeg tester alle dage fra min æggeløsningsperiode starter og til den slutter, både for at kunne ramme æggeløsningsdagen men også for at sikre mig at min app er korrekt.

  men jeg blev insemineret d. 1 og igen igår, og ifølge min app mener den min æggeløsningsdag er d. 6. Men føler svarende på mine teste fortæller mig noget andet.

  men nu prøver vi os frem og krydser finger for at noget er blevet gjort rigtigt i denne cyklus.

  ( vores sidste inseminering er d. 7 i denne cyklus )

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.