Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp til Ramzi teori 💗💙

 • 3 februar 2022, 07:57

  Kære jer

  Jeg synes at ramzi teorien lyder spændende, men jeg kan ikke finde ud af hvordan mit billede skal vende.. Jeg har selv en fornemmelse af at det er en pige, og har drømt det flere gange. Vi glæder os til at blive forældre, og efter en MA i september, er vi ovenud lykkelige uanset om det bliver en skøn dreng eller pige.

  Men hvad tror i der gemmer sig? ☺️

  3. februar 2022 kl. 07:59

  3. februar 2022 kl. 22:13

  Hej for at kunne svare på det i forhold til ramzi teorien skal man lige vide om scanningen er sket uden på maven eller vaginalt (da scanningsbilledet uden på maven bliver spejlvendt).

  ved ramzi teorien ser man om babyen ligger i højre eller venstre side af livmoder, altså en lille sorte klat på billedet. Venstre side=Pige, højre side =dreng (og dette skal som sagt spejlvendes hvis det er en alm. scanningen uden på maven)

  på dit synes jeg faktisk det er meget svært at se da den ligger meget lige i midten. Men vil sige at babyen måske ligger en lille bitte smule tættere på drenge siden. 😉🤞👶🏻💙

  28. april 2022 kl. 10:40

  Jeg er også virkelig nysgerrig på om teorien holder 😍 nogle der kan gætte min… det er udvendig 🙊

  27. maj 2022 kl. 07:39

  Hej for at kunne svare på det i forhold til ramzi teorien skal man lige vide om scanningen er sket uden på maven eller vaginalt (da scanningsbilledet uden på maven bliver spejlvendt). ved ramzi teorien ser man om babyen ligger i højre eller venstre side af livmoder, altså en lille sorte klat på billedet. Venstre side=Pige, højre side =dreng (og dette skal som sagt spejlvendes hvis det er en alm. scanningen uden på maven) på dit synes jeg faktisk det er meget svært at se da den ligger meget lige i midten. Men vil sige at babyen måske ligger en lille bitte smule tættere på drenge siden. 😉🤞👶🏻💙[/quote

  Kan du se hvad du tror jeg venter mig? 🙈🤩 Jeg er scannet indvendigt her.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.