Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp!!! Studerende, som venter nr. 2

 • Avatar
  Anonym
  18 april 2009, 19:40

  Hejsa

  Har siddet og læst de tidligere indlæg igennem, og kan ikke rigtig finde ud af hvordan det forholder sig med SU når man i forvejen er (ene)forsørger, dvs. jeg får dobbeltklip, og nu venter jeg så mirakel nr. 2.

  På nuværende tidspunkt får jeg dobbeltklip hver måned, og har så nu været inde på min.su og læse lidt ifht. barsel. Kan det virkelig passe at jeg “kun” får 12 ekstra klip?? Så hvis jeg holder barsel i 12 mdr. vil jeg skulle leve for 1 klip pr. mdr. i stedet for de 2 klip jeg får om mdr nu???

  Håber der er nogen der kan hjælpe, for kan virkelig ikke hitte ud af det…:-(

   

  6. maj 2009 kl. 22:23

  Ja det er desværre også sådan jeg læser reglerne…

  Håber du finder på noget bedre. Måske det kan betale sig at du melder dig ud af studiet og får barselsdagpenge i stedet for?

   

  Avatar
  Anonym
  25. maj 2009 kl. 16:59

  jep- jeg er også ret sikker på at du har forstået det rigtigt, så det er noget rigtig crap

  2. juli 2009 kl. 20:28

  Jeg har haft samme overvejelser, og det ligger desværre sådan at det ikke giver så meget at få børn under uddannelse. Jeg talte med min studievejleder og fik lov at holde pause fire mdr før jeg skal føde (hvilket er til aug-09) og jeg fik nogle ekstra timer på mit arb, så jeg er berettiget til barselsdagpenge. Det har givet mig lidt mere luft i økonomien og lidt mindre pres fra studiet. Godt nok bliver jeg færdig senere end planlagt, men jeg har ro i mit hovede til at være gravid nu, og ved at jeg kan holde en barsel og overleve 🙂

  Bare et lille forslag. Håber du finder på noget der virker for dig.

  kh

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.