HJÆLP splattet kagemousse
-
29 december 2013, 02:04
Jeg har lavet en hindbær mousse og den vil ikke blive stiv nok, til at holde i kagen. Kan man redde den med husblas, pisket fløde eller lign? Kunne heller ikke forstå at fløden ikke skulle piskes i opskriften.
Hindbærmousse:
275 gr. Hindbær
125 gr. sukker
1 vaniljestang
1 ¼ dl. cremefraiche
8 peberkorn
3 husblas
2,5 dl fløde
Fremgangsmåde:
Jordbær, peberkorn, vaniljestangen(husk at tage kornene ud og put det sammen i gryden med resten af stangen) og sukker koges i ca. 10 min. Sigt det igennem en si. Tilsæt de udblødte husblas. Lad det afkøle lidt hvorefter cremefraichen kommer i. Når det har nået en temperatur på ca. 35 grader put da lidt af piskefløden i, rør rundt… og put så det resterende fløde i. Stil koldt!Viser 1 indlæg (af 1 i alt)- Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
-
Gaveideer til børnedåb
Skal du til barnedåb? Se vores ønskeliste med de bedste gaveideer til barnedåb.Kirke barnedåb mindekasse
299,00 kr.Moulin Roty gyngehest
1399,00 kr.Dyr fra Green Rubber Toys
499,95 kr.Gamcha Uro
329,95 kr.-
Graviditetsmails
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten Nyeste debatter
-
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Ja tak, tilmeld mig Min-Mave.dks ugentlige Nyhedsbrev.
Jeg tilmelder mig også Blognyhedsbrevet samt Særnyhedsbrev, der begge udsendes i ny og næ. Nyhedsbrevet omhandler bl.a. graviditet, familieliv, relevante og nye artikler, samfundsdebatter og konkurrencer. Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.
- Der er ingen kommende begivenheder.