Close
Log Ind Opret Bruger

HJÆLP splattet kagemousse

  • 29 december 2013, 02:04

    Jeg har lavet en hindbær mousse og den vil ikke blive stiv nok, til at holde i kagen. Kan man redde den med husblas, pisket fløde eller lign? Kunne heller ikke forstå at fløden ikke skulle piskes i opskriften.

    Hindbærmousse:
    275 gr. Hindbær
    125 gr. sukker
    1 vaniljestang
    1 ¼ dl. cremefraiche
    8 peberkorn
    3 husblas
    2,5 dl fløde
    Fremgangsmåde:
    Jordbær, peberkorn, vaniljestangen(husk at tage kornene ud og put det sammen i gryden med resten af stangen) og sukker koges i ca. 10 min. Sigt det igennem en si. Tilsæt de udblødte husblas. Lad det afkøle lidt hvorefter cremefraichen kommer i. Når det har nået en temperatur på ca. 35 grader put da lidt af piskefløden i, rør rundt… og put så det resterende fløde i. Stil koldt!

    Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.