Close
Log Ind Opret Bruger

Min-Mave debat og artikler om fertilitet, graviditet og børn Fora Baby (0-12 mån) Min nyfødte baby Hjælp søges: Besvar et kort spørgeskema (mødre med mindst et barn på 0-3 år)

Hjælp søges: Besvar et kort spørgeskema (mødre med mindst et barn på 0-3 år)

 • 2 juni 2009, 10:30

  Kære mødre.
  Vi er to kvindelige studerende, der skriver speciale om mødres brug af internettet og køb af børnetøj. Vi vil sætte stor pris på, hvis I vil hjælpe os ved at besvare dette korte spørgeskema (5-6 minutter) og gerne sende det videre til andre mødre, I kender med mindst et barn på 0-3 år.
  På forhånd tak .

  Klik på nedenstående link for at komme til spørgeskemaet:

  http://okfweb1.asb.dk/StudSurvey/survey.aspx?surveyid=xf5v55640gbo2m3

  Avatar
  Anonym
  4. juni 2009 kl. 09:50

  Jeg har besvaret jeres skema men synes egentlig godt I kunne melde ud, at det er Hummel, der står bag og ikke er en generel undersøgelse, som I giver udtryk for.

  HeidiP

  9. juni 2009 kl. 15:48

   

  Hummel er bare en case, da et speciale, i hvert fald i vores tilfælde, opnår det bedste resultat, hvis analysen overføres på noget konkret. Vi synes selv Hummel er en spændende virksomhed og har derfor valgt den. Vi får bestemt ingen tilskud fra Hummel. Vi burde dog nok have formuleret det sidste spørgsmål anderledes, da enkelte respondenter (fejlagtigt) har troet, at de nærmest melder sig ind i et Hummel community ved at svare ja eller endnu være, at det er Hummel der har udarbejdet spørgeskemaet under dække af at være studerende. Spørgsmålets formål er bare at give os en indikation at om der er interesse for et sådan community, da opgavens problemstilling er at undersøge brugen af communities generelt og hvordan virksomheder kan skabe brand communities.

  Tusind tak til jer der har svaret. Det er en stor hjælp

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.