Close
Log Ind Opret Bruger

hjælp piger. (lang)

 • Avatar
  Anonym
  12 juli 2009, 12:40

  Hejsa piger… Har lige brug for lidt hjælp til en situation jeg er i nu. Det har desværre ikke noget med graviditet at gøre, men jeg håber der er nogen der vil give mig deres mening alligevel.

  Det drejer sig om at mig og en "veninde" har boet i udlandet på et tidspunkt. Det er 2 år siden vi kom hjem. Dernede havde vi en telefonlinje, som vi betalte 1600 kr, altså 800 kr hver, for i depositum fordi vi var udlændinge. Men da vi skulle rejse var det ikke bare lige sådan at få det depositum udbetalt, og det har vi forsøgt i 2 år at få nu. Det er hovedsagelig min veninde som har mailet med dem, og skældt dem ud.  

  Denne sommer vælger hun så at tage på ferie i landet hvor det lykkes hende at få pengene med, men så skriver hun om hun ikke må få alle pengene fordi hun først har fået dem den 2 sidste dag hun er der, og man kan ikke veksle dem om i Danmark. Det har jeg svaret at det ville jeg være ked af, da jeg selv godt kan bruge 800 kr. Det bliver hun sur over og skriver at jeg er pengegrisk og ens sande jeg kommer frem når det handler om penge. Og nu skal hun bruge endnu en dag af sin ferie og hvad problemet er, da jeg jo allerede har afskrevet de penge. Og at det jo er hende som har gjort det hele for at få dem. Hun slutter så af med at sige at hun gider ikke have noget med mig at gøre mere, da jeg åbenlyst er skide ligeglad og jeg vist har nok i mig selv og min attityde. Har så lige for lidt siden fået en sms om at hun har vekslet dem dernede til ddk. men der er kun 500 kr da det var en dårlig kurs + gebyr og 1/2 delen af taxi hun har kørt til og fra kontoret. 

  Jeg har afsluttet med at skrive at hvis det er sådan hun vil have det, så må det jo blive sådan, men jeg egentlig også er rigtig skuffet over hvad hun mener hun kan tillade sig, og at det er en skam det skal komme til det. 

  Er jeg bare penge grisk? sku jeg bare have sagt: ja ja, brug du da bare mine 800 kr? Kan det virkelig passe at jeg er helt forkert på den og jeg "skylder" hende alle de penge fordi hun vælger at tage på ferie i landet?

  Jeg sidder tilbage med en rigtig stor klump i maven, men synes nok ikke helt jeg har fortjent den måde hun har svinet mig til på. Havde det været omvendt, ville jeg da aldrig have spurgt om det var iorden at jeg brugte 800 kr af hendes penge, selvom det var mig der havde hentet dem. 

  Håber der er nogen der vil fortælle mig deres mening, også selvom I ikke er enig med mig… Har det rigtig dårligt med denne sag. Også fordi jeg troede egentlig vi vare bedre veninder. 

   

  Avatar
  sbr
  13. juli 2009 kl. 00:41

  en dejlig veninde…. eftersom hun vel under alle omstændigheder også skulle have vekslet sine egne penge kan jeg da nok ikke lige se problemet…. Ellers kunne hun jo bare nyde ferie for pengene også betale dig dem i danske, når hun kom hjem…. synes det er okay at dele  til taxaen men resten er hun da vist lidt ude i hampen…. Bare fordi man har afskrevet nogle penge giver det da absolut ikke andre ret til bare at se dem som deres…

  (knus) Susan

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.