Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp! Min baby skal begynde at spise MME

 • 7 april 2019, 13:14

  Hej, 

  Min baby på 4 mndr skal begynde at spise MME, hvilke gode fifs har i får når i skal ud og ift. At gøre det nemmest?

  Synes det tager lang tid at få det kogte vand ned til 40 grader, når lille bebsi er sulten.. Så trænger tips til hvordan man gør det rent praktisk 

   

  Avatar
  Anonym
  7. april 2019 kl. 13:17

  Man har kogt vand i køleskabet som er kølet ned. Det er nemmere at opvarme til lunken temperatur i mikrobølgeovn.

  jeg brugte også mange brikker .. men det er lidt en dyr løsning

  7. april 2019 kl. 13:36

  Hvis i har offentlig vandforsyning skal vandet ikke koges længere når de er 4 måneder gamle, det er kum ved private boringer det er indtil 6 måneder.

  Men ja ellers i køleskabet med det kogte vand, gerne til et døgn af gangen og så lunes det i mikroen til rette temperatur. Jeg har en maskine som luner vandet til 37 grader som også kan bruges til at varme glas med mos etc. jeg synes den har været guld værd især til natteflaskerne, da min mikro ike altid har været lige pålidelig.

  7. april 2019 kl. 13:49

  Min ældste “kom på flasken”, da han var knap 4 mdr. Før fire mdr koger du fx en liter vand om morgenen og sætter i køleskabet. Hæld den rette mængde på flasken og lun det i mikroovnen. Put derefter pulver i. Lynhurtigt 🙂 Efter fire mdr kan du tage direkte fra den kolde hane. 

  På tur havde jeg kogt vand med i termo flaske og koldt vand i en anden flaske. Afmålt mælkepulver i sådan en smart beholder til det, fx fra MAM eller Avent. Hvis din baby gider drikke det koldt/stuetemperatur, kan du jo også bare have en brik med færdig mme med.

  PS: HVIS du har brug for hjælp til amningen, kan jeg klart anbefale Ammenet.dk og også deres facebookside. 

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.