Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp til en kommende flaskemor..

 • 26 maj 2008, 11:21

  Noglaf jer har måske set mine indlæg på gravidsiden og i grupperne.

  Sagen er den, at jeg har termin den 4/8 og jeg skal starte på seminariet den 1/9. Min kæreste skal holde barsel. Seminariet er inde i situationen og indforstået med evt fravær, men hverdagen skal jo helst køre så smertefrit som muligt hvad angår mad-situationen. Til at starte med havde jeg en intention om at malke ud, og på den måde have mælk stående som kæresten kan bruge når jeg er i skole. Men jeg tænker mere og mere over; Hvad nu når jeg sidder i skolen med fyldte bryster? Jeg kan jo ikke malke ud dernede?

  Og om natten var det måske også hensigtsmæssigt at min kæreste kunne stå op og give flaske, det er jo ham der har fri kan man sige?

  Er det helt forfærdeligt af mig, allerede nu at indstille mig på, at vores lille Anna skal have flaske helt fra start? Jeg mener, selvfølgelig skal hun have råmælken osv, men tror I ikke at det derfra ville være bedre for hele familiens rytme at hun blev vænnet til flaske og MME ?

  Med fare for at blive dunket i hovedet, så vil jeg sige at jeg har altså heller ikke den store rosenrøde trang til at amme. Jeg ved godt det er totalt tabu, og det er da heller ikke fordi det frastøder mig eller noget, men det er bare ikke en drøm jeg har.

  Jeg har tænkt og tænkt over det, og jo tættere det kommer på, jo mere synes jeg måske at tanken om flaske og MME ville gøre hele døgnplanen som jeg har en idé om nu, mere overskuelig.

  Please kom med jeres erfaringer og meninger, for det kommer pludselig tæt på nu synes jeg.. Og det er dejligt, i øvrigt 🙂

  Mange knus fra Pernille

  6. juni 2009 kl. 21:33

  Hej med dig

  I september 2007 fik jeg mit første barn, min datter Maria. Jeg havde regnet med, at jeg ville amme, men det var som om alt gik galt, og det ville bare ikke lade sig gøre. Dette resulterede i skrig og skål døgnet rundt, indtil en sød sundhedsplejerske gjorde mig opmærksom på, at der altså også var en mulighed, der hed sutteflaske. Og hurra for den! Det blev virkelig redningen i et elles totalt kaos.

  Personligt har jeg det sådan, at er jeg så heldig også at få en nummer 2, vil jeg prøve at amme igen, men jeg vil langt hurtigere hoppe over på flasken som også er et fint alternativt. Faktisk har jeg selv oplevet, at vores datter har været langt mere udadvendt end mange af de ammede børn, jeg kender – måske fordi hun ikke hele tiden ligger ved mors bryst? Hvad ved jeg?..

  Under alle omstændigheder er Maria supersund og rask i dag, og føler du, at flaske er det rigtige for dig og din familie, så synes jeg da selvfølgelig du skal vælge den vej. Og selvom jeg ikke er den store tilbeder af, at ALT død og pine skal være modermælk, så skriver du jo selv, at du regner med at pumpe ud og så kan der da slet ikke være noget i vejen.

  Iøvrigt har jeg skrevet en bog om mine oplevelser + med en masse gode råd til den nybagte flaskemor og aflivning af ammemyter. Se mere om den på flaskemor.mono.net.

  Held og lykke med det hele!

   

  10. juni 2009 kl. 15:44

  Jeg synes at du skal gøre det du føler mest for, du bliver altså ikke en dårligere mor af den grund.

  Min lille søn Mikkel har fået flaske sidan han var 5 dage og trives rigtig fint på den.

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.