Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp… jeg er forvirret omkring ægløsningstest

 • 13 oktober 2021, 13:49

  Jeg har hen over 14 dage (måske mere) testet med ægløsningsteste.. den der er mest tydelig er måske ikke tydelig nok til at være positiv.. men nu begynder de at blive utydelige igen.. kender skal siges jeg har testet mellem 2-3 gange om dagen for at være sikker.. SPØRGSMÅLET ER: kan det virkelig passe den kan være så tæt på og alligevel ikke blive positiv? 

  13. oktober 2021 kl. 14:04

  Hej med dig.

  Jeg vil sige ja. Det kan godt passe. Min egen cyklus er ret uregelmæssig, så jeg har selv været meget frustreret, når jeg stod med en næææsten positiv test, og pludselig var den bleg igen. I mit hoved ville jeg have, at testen skulle blive mere og mere tydelig for hver dag, men det har jeg læst (og erfaret) ikke behøver at være tilfældet. Så bliv ved! Jeg var til gengæld ikke i tvivl, da jeg så stod med den positive test. Sidst så den således ud

  13. oktober 2021 kl. 21:51

  Tester du kun en gang om dagen?

  Jeg tester en gang dagligt, indtil jeg kan se, det nærmer sig. Derefter tester minimum to, men gerne tre gange på en dag, hvis den er lige ved og næsten om morgenen.

  Du kan se et eksempel her, hvor den har tæt på om morgenen – bragende positiv om eftermiddagen – og kun liiige positiv om aftenen. Den kunne snildt have været negativ igen om aftenen. 😊

  13. oktober 2021 kl. 21:53

  Hov – overså, at du allerede tester flere gange dagligt.

  Har du holdt dig i minimum fire timer, før du tisser? Ellers kan man godt risikere, der simpelthen ikke er hormon nok 🙈

  13. oktober 2021 kl. 22:42

  Valgte selv at droppe de almindelige test havde så svært ved at fange min æl på dem så gik over til digital dobbelt selv om de koster mere pr styk var de i sidste ende faktisk billigere og ikke til at tage fejl af.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.