Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp! implantationsblødning Eller menstruation?

 • 22 september 2022, 23:01

  Hej piger,

  Jeg er ny på siden og håber at I kan hjælpe.
  Jeg har to års tid været uden p piller og har det sidste års tid haft regelmæssig menstruation og har brug appen “Flo” til at tracke min cyklus.

  Min mand og jeg bruger derfor ikke længere præventation men prøver heller ikke ihærdigt at blive gravide. Vi tager det derfor som det kommer 🙂

  I forrige mandag (12/9)  fik jeg min menstruation som forventet, og havde inden en masse “graviditetssymptomer” såsom hævet barm, oppustet mave og kvalme. Min menstruations periode skifter meget, og denne gang var det let blødning (men nødvendigt med bind) og varede i en uge og med brunt udflåd. Jeg tænkte derfor at siden jeg fik min menstruation var jeg ikke gravid. Men alligevel blev jeg i tvivl. Denne uge er min barm stadig lidt hævet og følelse af oppustet mave. I dag har jeg også smerter i venstre side i maven og blev derfor i tvivl. Hvis jeg læser online står der at implantationsblødning nogle gange bliver forvekslet med menstruation. Men kan det lade sig gøre at det er lige præcis samme tidspunkt som min menstruation skulle komme? Derudover var min blødning i flere dage og mere end den mængde som folk skriver (to-krone/fem-krone). Der står også at det kan skyldes spontan abort eller kemisk abort.

  Mit spørgsmål er derfor, er det mig som er hysterisk, og er det bare min krop som er spændt efter menstruationssmerter som sluttede i søndags?
  Jeg er på ferie pt og ved ikke hvad jeg skal gøre.

  Håber der er en som kan hjælpe jeg undskylder mit lange indlæg.

  Fortsat god aften 🙂

   

  22. september 2022 kl. 23:50

  Hvis du er i tvivl om du er gravid så tag en graviditetstest, der er ikke nogen herinde der kan give dig svar på hvad der sker med din krop. Er testen negativ ville jeg ikke ligge mere i det og antage at det var en ganske almindelig mens. Er testen positiv ville jeg kontakte lægen da blødning kan betyde graviditet udenfor livmoderen. Ja du kan sagtens have haft en biokemisk graviditet, men når hcg er ude af kroppen hvilket jeg vil antage den ville være nu så har du ikke længere gravidtets symptomer da disse to hænger sammen.

  23. september 2022 kl. 08:42

  Mange tak for svar 🙂

  Fik taget en graviditetstest i morges og den viste negativ. Så måske den hævede barm og ømme muskler i mave og underliv og jag i underlivet, er normalt for at gøre klar til næste cyklus.

  Men hvordan kan man vide om man har fået biokemisk graviditet? Er det hvis man har taget en tidlig test før menstruation som har vist positiv også man får sin menstruation?

  23. september 2022 kl. 09:59

  Nej det hedder en biokemisk indtil 5+6. Ved mine testede jeg først positiv ved udebleven mens som så aldrig blev virkelig positiv inden den blev negativ igen og begyndte så at bløde en uges tid efter. Du kan ikke vide om du har haft en biokemisk medmindre du har haft en positiv test eller blodprøve, nej.

  Ja det lyder normalt, kroppen kan have mange reaktioner på de forskellige hormoner gennem cyklus.

  23. september 2022 kl. 18:17

  Jeg oplevede sidste måned og denne måned to bio graviditeter. Det er egentlig bare når du tester positiv, og du så får din mens

  24. september 2022 kl. 08:31

  Mange tak for begge jeres svar 🙂

  Er ked af at høre, at I begge har oplevet en biokemisk graviditet.
  Jeg tænker at min negative test i går er svar nok, og at hormonerne bare har gjort klar til min ægløsningsperiode som starter i weekenden.
  Held og lykke til jer begge, og fortsat god weekend 🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.