Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp! ICSI behandling

 • 29 september 2021, 11:48

  Godmorgen alle sammen
  Det er mit første indlæg her. Jeg er virkelig i vildrede og har brug for hjælp 🙏🏻 Jeg er lige fyldt 37 år, første graviditet.

  Jeg fik foretaget ICSI behandling for 3 uger siden. Siden jeg startede med fertilitetsbehandling (injektioner) har jeg haft lidt kvalme og hovedpine. Fik foretaget ægoplægning for lidt over 3 uger siden, og har siden taget progesteron stikpiller. De første 2.5 uger gik jeg op toilettet 3-5 gange om dagen (hvilket ikke er normalt for mig), min mave var hård og “bloated”, følte ikke jeg kunne være i mine bukser. Jeg har ikke blødt eller noget. Havde lidt kvalme og hovedpine, og følte at mine æggestokke “strakte sig” og havde lidt ondt nederst i maven. Mine bryster var lidt ømme og jeg har følt mig enormt træt. Jeg tog en graviditetstest i sidste uge som var positiv 🙏🏻 Så er nu 5 uger + 4 dage.
  Lige pludselig for en uge siden altså sidste onsdag, stoppede alle disse symptomer. Min mave har været helt blød siden, jeg har ikke hovedpine eller kvalme, lidt træthed men ellers intet. Har ingen graviditetssymptomer overhovedet.

  Jeg har ikke blødt. Jeg er virkelig bange for at jeg har haft et “missed miscarriage” da jeg intet føler.

  Bør jeg være bekymret? Jeg er i vildrede

  1. oktober 2021 kl. 08:09

  Jeg synes det lyder meget normalt, men det er jo ikke til at sige. Har du testet igen? Hvis ja, er stregen tydligere? Det ville jeg nok læne mig op af lidt endnu.

   

  1. oktober 2021 kl. 09:00

  Ja har testet flere havde siden, og testen er positiv indenfor få sekunder. Jeg er bare meget bekymret, fordi jeg er 6 uger i morgen og ingen symptomer overhovedet. Har ingen kvalme, tisser meget, er meget sulten eller andre graviditets symptomer og det bekymrer mig meget.

  1. oktober 2021 kl. 09:01

  *flere gange siden skulle der stå

  1. oktober 2021 kl. 10:14

  Jeg tror altså, at det er helt normalt, at symptomer kommer og går.

  Måske skulle du ringe til lægen og hære om de vil tage en blodprøve, så du kan se, at HCG stiger.
  Men altså, positiv indenfor få sekunder – så bliver det vidst ikke meget bedre. Forstår dog godt din frygt.
  Ring til lægen… 🙂

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.