Close
Log Ind Opret Bruger

hjælp!!! fladt baghoved

 • 14 september 2020, 22:44

  hej allesammen 

  min søn på 2 måneder har fået fladt baghoved, virkelig fladt, og også skæv i højre side

  hvad kan jeg gøre for rette op på det? 

  Hjertepude er købt og det hjælper ikke 🙁 

   

  14. september 2020 kl. 22:51

  Mave mave mave… ikke når han sover selvfølgelig… du kan jo starte med 10-20 sekunder ad gangen hvis han brokker sig men gentag MANGE gange  så han vænner sig til det 🙂 og så kan du forsøge at lejre ham så hans hoved bliver tvunget lidt ud af favorit positionen. Når du ikke selv sover må du fx godt ligge ham lidt på siden når han skal sove, men lidt støtte bagved. 🙂 

  14. september 2020 kl. 22:55

  Vi skiftede tit stilling, han lå på venstre/højre side og på maven under opsyn.. det hjalp på min søn, han fik det nemlig også..det var anbefalingen fra vores sp???????? Det skal nok bli bedre???? 

  14. september 2020 kl. 23:07

  Kilepude! Så små babyer sover jo størstedelen af døgnets timer, så for mig giver det sig selv at man også er nødt til at gøre noget mens de sover. Vi havde heller ingen effekt af hjertepuden, men kilepuden hjalp virkelig! Fladheden på min datters baghoved forsvandt, og hendes hoved er faktisk også meget symmetrisk i dag, fordi jeg var totalt hysterisk med at sørge for, at hun lå ca lige meget på begge sider i kilepuden. Hun har dog fået et lidt aflangt hoved med en høj pande, men det kunne have været meget værre. 

  16. april 2021 kl. 09:28

  Sov hun også med kilen om natten?

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.