Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp til barn nr. 3

 • Avatar
  Anonym
  31 januar 2021, 22:55

  Hej med jer 😊 

  Vi var gennem IUI-H ved vores første barn efter 2 års forsøg uden graviditet. 
  Efterfølgende blev jeg gravid i 3. Cyklus efter jeg havde fået taget min spiral ud. Desværre døde vores baby i uge 41. 
  Ønsket er nu enormt for at få endnu et barn og vi er enormt utålmodige. Vi har nu prøvet i et halvt år og har i tiden haft en SA i uge 7. 
  Vi føler at nogen "skylder os" en baby, fordi min krop gjorde hvad den skulle – ved godt at ingen reelt skylder os en baby – ud over universet. Det er uretfærdigt at det skete som det gjorde, vi har prøvet "det hårde arbejde", min krop psyker over at jeg endnu ikke er gravid og ja, alt føles som ved forsøg på første graviditet om igen. 
  "stop med at tænke på det også kommer det helt af sig selv" – ja, lidt nemmere sagt end gjort og det kender i helt sikkert alt til 🙄🤔 

  Nå, men uanset.. vi har gode erfaringer med IUI og blev gravid i første behandling, så vi tænker at vi kunne give det et skud. Min kæreste har "super-sæd" og jeg har umiddelbart heller ingen problemer. Vi ryger ikke, drikker ikke, motionerer dagligt og jeg har BMI på 26. 

  Men hvordan er det nu – er det 100% på egen regning, kan man få henvisning og en del betalt af det offentlige, hvad med Sygesikring DK? Og hvad kan man forvente at sådan en omgang koster? Kan umiddelbart læse mig frem til en klinik i Aalborg (hvor vi bor), hvor det koster 1700kr for en samtale og 2500 for IUI behandlingen + medicin, men synes bare det lyder billigt, i forhold til hvad jeg ellers synes at have hørt om 😅 har før hørt at folk har brugt flere 100.000 på behandlinger. 

  Avatar
  Anonym
  1. februar 2021 kl. 04:43

  Det gør mig ondt, lyder simpelthen helt forfærdeligt det i har været igennem.  

  IUI er gratis, også til barn nr 2, mener også det gælder barn nr 3. Du får tilskud gennem det offentlige. Du kan godt blive behandlet på en privat klinik, hvis de har overenskomst med det offentlige.  Ivf er tilgengæld med egenbetaling hvis man allerede har et fælles barn.

  I skal begge  henvises via egen læge. Du kan eventuelt tage kontakt til klinikken først. Jeg talte med klinikken først, det var lidt nemmere,  så hjalp de mig med hvad jeg skulle bruge fra egen læge ( hvilket nærmest var intet, da de helst selv ville ordne bl.pr, scanning og sædprøver )

  Jeg er blevet gravid 3 gange med iui. Første gang på offentlig sygehus. 2. Gang via privatklinik, hvor jeg desværre mistede pga kromosom fejl i uge 15. Da jeg var klar igen skulle jeg have en ny henvisning,  derefter kom jeg  op til ny samtale på klinikken og kunne starte nyt forløb op. 

  Håber det giver mening hvad jeg skriver og håber det lykkedes for jer ❤

   

  Avatar
  Anonym
  1. februar 2021 kl. 07:57

  Tak for svar. Ja, det har været en rigtig hård og svær tid. Men nu ønsker vi bare så inderligt at give vores datter den søskende som vi havde lovet hende – hun spørger flere gange om ugen om der er kommet en ny baby i maven. Og hun er kun 3 år 😭 

   

  Jeg vil forsøge at ringe til en klinik. Ved første barn var det noget med at man skulle have prøvet selv i 1-2 år, er det også sådan med efterfølgende behandlinger? 

  Avatar
  Anonym
  1. februar 2021 kl. 13:54

  Er ked af at høre det, du har været igennem. Vi har selv arbejdet på barn nummer 3 i 4 år, og jeg har aborteret 7 gange nu. De mange hundrede tusinde kroner skyldes i vores tilfælde ikke de mange IUI (dem har sygesikringen dækket), men IVF-forsøg og til sidst donoræg. Håber det lykkes for jer snart XXX

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.