Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp

Tagget: 

 • 31 december 2021, 14:10

  Heej

  er der nogen her der kan hjælpe med at tyde hvad svarene på blodprøverne er. Vi er blevet afvist af privat fertilitetsklink grundet hepatitis b positiv antistoffer

   

  31. december 2021 kl. 14:30

  Anti-HBc-antistofEr også et antistof. Det skelnes mellem to typer anti-HBc: Anti HBc (IgM) indikerer enten akut infektion inden for de seneste seks måneder eller opblussen i en kronisk hepatitis B, mens fund af anti-HBc (IgG) viser, at personen har haft infektion i længere tid. Anti-HBc (IgG) holder sig positiv livslangt og er sammen med anti-HBs udtryk for en overstået infektion. Tilstedeværelsen af både HBsAg og anti-HBc (IgG) er udtryk for kronisk HBV infektion

  31. december 2021 kl. 14:33

  De afviser formegentlig da de skal være sikre på hvis der er en kronisk hepatitis b, eller en nyligt overstået akut infektion, at der er kontrol over infektionen.

  31. december 2021 kl. 14:35

  Tusinde tak for svar. Men viser blodprøverne ikke at det er en overstået infektion og der ingen smitterisiko er længere

  31. december 2021 kl. 14:39

  Prøven siger at det er antigener altså en tidligere infektion. Jeg kan ikke se på de antistof tal om der er indikation for at være bærer af virussen/kronisk tilstand. afhænger også af hvor længe siden det er infektionen har været der. Ville bestemt ringe til klinikken og bede om begrundelse til afslag, evt. om i kan få godkendt behandling ved udredning hos egen læge, så i kan få dokumentation på at det ikke er en kronisk tilstand.
  for så kan de finde på at afvise fordi virus med stor sandsynlighed vil blive givet videre til barnet.  Du kan læse mere om det her:

  https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/mave-og-tarm/sygdomme/lever/hepatitis-b/

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.