Close
Log Ind Opret Bruger

Hjælp……..

 • 20 maj 2009, 14:09

  Hjælp…….. Min datter er begyndt at være mere småked end hun plejer og jeg ved ik hvad der er galt. Når hun har sovet – typisk kun mellem ½ til 1 time – vågner hun og kommer op. Tjekker ble, og kan vi nogen gange pludre lidt. Men så bliver hun hurtigt ked. Nå hun får tilbudt mad(ammer), så bruger vi som regel en halv times tid på det. Når hun så skal op og bøvse kan hun godt blive ked af det igen og sutter helt vildt på hænderne. Nogen gange bliver hun tilbudt mad igen, men det er ikke altid hun så´n lige vil have det. Derefter snakker jeg lidt med hende, sidder med hende, eller hun bliver lagt på legetæppet. Nu skal hun så underholdes i 1-1½ før jeg kan putte hende igen. Har prøvet at putte ligeså snart jeg synes hun ser træt ud, men hun kan ik falde i søvn. Hun skal aktiveres så meget at hun køres træt. Hun er blevet svære at underholde/holde igang. Selvom hun ser træt ud og græder kan jeg ikke altid putte hende førhen der er gået næsten 2 timer fra hun kom op. Og når hun så endelig er så træt at hun gnider øjne, klynker, bliver hun puttet og falder som regel ret hurtigt i søvn. Men der går typisk kun ½ times tid så starter vi forfra.. Hvad gør jeg ??? Hun sover kun den ½ times tid adgangen, har prøvet om jeg kan få hende til at falde i søvn igen, men det er ik lykkes mig endnu, så det ender som regel med hun kommer op. Hun sover dog okay om natten fra ca 22 til 4-5 stykker. Men jeg synes bare hendes humør er ændret, hun er ik så glad mere og sover ik så meget om dagen.

  20. maj 2009 kl. 14:54

  hej.. Jeg kan ikke give dig så mange råd med bare fortælle dig at du ikk er alene..det lyder præsis som min datter.. hun kunne saktens sove 3-4 timer i srem uden en lyd før i tiden men nu er det mellem 20 min til 3 kvarter som maks og så er hun vågen 2-3 timer og er rigtig svær at underholde.

  Du har ikke skrevet hvor gammel din datter er, da det godt kan have noget med det at gøre. I starten uvikler de sig så meget inde i hovedet at de har svært ved at finde ro og det kan godt være derfor hun ikke sover så godt og måske har svært ved at overskue ret meget ad gangen.

  men hensyn til søvnen, så plejer jeg at putte min datter så hun ligger på siden og sover, når jeg så kan høre i baby arlarme at hun er ved at vågne, så går jeg ud og vender hende om på den anden side og køre lidt med vogne og så sover hun fordet meste lidt igen. . . det er da værd at prøve.. håber det hjælper lidt

  20. maj 2009 kl. 15:10

  Undskyld – ja glemte lige at skrive hun er 9 uger… Ligge på siden – det har jeg ellers læst at man ikke må. I hvert fald ikke når de er under 1 år.

  20. maj 2009 kl. 21:16

  tornholm skrev:

  Undskyld – ja glemte lige at skrive hun er 9 uger… Ligge på siden – det har jeg ellers læst at man ikke må. I hvert fald ikke når de er under 1 år.

  når din datter kun sover en halv til en hel time, er det fordi hendes søvnrytme er på det tidsintival. Alle har en søvnrytme på det samme, spørgsmålet er bare, hvor god man er til bare at sove videre.

  Jeg vil råde dig til, at når hun vågner så skal du give hende sutten (hvis hun bruge det) men gør det på sådan en måde så hun ikke ser dig. Du kan evt også lægge en lidt tung hånd på brystet af hende. Og så håbe at hun vil falde i søvn igen, for det er helt klart at hun ikke er udhvilet.

  En anden ting du kan gøre, det er når hun har sovet ca 25-30 min, så gå ned og nusse hende lidt på kinden eller lægge hånden på hendes bryst. Hvis hun ligger i barnevogn, så kan du gå ud og vugge en lidt. Det skulle også kunne få hende til at falde ind i søvnen faktisk allerede inden hun vågner af den.

  Jeg håber det hjælper..

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.