Close
Log Ind Opret Bruger

hjææælp

 • Avatar
  Anonym
  26 januar 2005, 12:28

  min historie kort: jeg har taget p-piller i 5år. smed dem i maj 2004. derefter havde jeg min mens. en gang og så forsvandt den. jeg fik i november taget blodprøver der viser at jeg sandsynligvis har pcos. jeg har ihvertfald ingen ægløsning. jeg fik p-piller af min læge for at starte hormonsystemet op igen. har lige taget sidste pille i anden blisterpakke. efter pakke 1 fik jeg min mens så nu håber jeg det holder når jeg bliver færdig med pakke tre. det er bare SÅ frustrerende ikke at kunne få sit ønskebarn. der er ik engang spændingen i at prøve en gang om måneden. da der ingen ægløsning er. og nu er jeg på pillen, so whats the point. jeg ville gerne høre fra andre der har pcos og hvilken behandling i er gået igennem, hvad der har virket og hvad der ikke har. synes jeg står på bar bund. og hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg ikke min læge tager mig alvorligt… snøft snøft. mvh mette

  26. januar 2005 kl. 17:52

  At komme ind på debatten barnløs i behandling, der er mange, og der snakker vi meget om sådan noget.
  Og der kan du få masser af hjælp.

  Knuser fra Trine

  26. januar 2005 kl. 18:17

  Der er meget der kan gøres når man har PCOS så du er heldig. Du skal nok ikke regne med at din mens fortsætter når du stopper med p-pillerne, det gjorde den i hvert fald ikke for mig.

  Jeg vil foreslå at du med det samme kommer igang med de indledende undersøgelser, det vil sige HSG for dit vedkommende og en sædundersøgelse for din mands vedkommende. Jeg ved ikke hvor gammel du er men jo yngere jo bedre.

  Jeg har selv PCOS og er nu gravid efter behandling. Det er dejligt at lægerne på fertilitetsklinikkerne efterhånden ved så meget om PCOS og hvordan man kan blive gravid på trods af det.

  Jeg håber du kan komme igang hurtigt, for det er ventetiden der er værst.

  Tjek evt. http://www.pcoinfo.dk i ventetiden

  Knus og tanker

  TanjaA (12+4)

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.